Maza meitene pēc strīda ģimenē uztaisa pašnāvību, bet viņu atrada tikai pēc trīs dienām

Ambera Peta (13 gadi) pameta savu māju jau sestdien, sastrīdoties ar vecākiem par mājā veicamajiem darbiem. Pēc tam viņa uz 3 dienām bija pazudusi. Tikai  otrdien Pol***ja atrada mazās meitenes mirstīgās atliekas – viņa bija pakārusies uz biezi apauguša žoga malas dzīvojamo māju rajona pašā vidū. Meitenes vecāki un sabiedrība tagad ir sašutuši – kā ir iespējams tas, ka Pol***ja meiteni spēja atrast tikai pēc trīs dienām.

292FECF300000578-3102876-image-a-87_1432926050909
Šajā vietā tika atrasts Amberas ķermenis. Apkārtnē ir ļoti daudz mājas.

Aplūkojot traģēdijas vietu, tiešām netop skaidrs, kāpēc bija vajadzīgs tik ilgs laiks meitenes ķermeņa atrašanai. Tomēr Pol***ja paziņojusi, ka meitenes ķermenis atradies krūmos tā, ka tas bija ļoti grūti pamanāms. Līdz ar to, neskatoties uz lielo cilvēku plūsmu apkārtnē, no attāluma to nevarēja redzēt. Šai vietai garām esot pagājuši daudzi cilvēki, tomēr meiteni neredzēja.

clothes-fashion-girl-party-photography-Favim.com-208898
Tuvinieki, draugi un klases biedri netālu no traģēdijas vietas atstāj ziedus

Traģēdijas vietas tuvumā tagad tiek nolikti ziedi. Sēro visa Mansfīldas pilsēta – ģimene, klases biedri un citi pilsētnieki. Daudzi uzskata – ja meitene tiktu atrasta ātrāk, iespējams viņa būtu vēl dzīva. Meitenes ģimene izsūtījusi medijiem publisko paziņojumu, kurā norāda, ka ir pateicīga, par ikvienu mirkli, ko varēja pavadīt kopā ar meitu. “Viņa vislaimīgākā bija, kad dziedāja un dejoja, un viņai apkārt bija ģimene”!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ringla</cite>

    angliem ir nosplauties par sviem berniem

    • <cite class="fn">Shokaa.</cite>

      Nemuldi niekus.. Tikai tapeec ka vinjiem ir savaadaaka uztvere par audzinaashanu nenoziimee ka vinjiem savi beerni neinteresee..
      Ir protams indiviidi kas beernus dzemdee 14 gados un peec tam seezh uz pabalstiem..
      Tachu arii Latvijaa ir iznjeemumi – briesmiigi iznjeemumi deelj kuriem nevajadzeetu visus baazt vienaa maisaa… Vai tapeec Latvieshi tagad visi buus zaglji un narkomaani ja valstii taadi ir? Muljiibas beidziet gvelzt Chigaanmeitene Ringla.

  • <cite class="fn">eeiiiiii</cite>

    Angļu mentalitāte ir reti riebīga. Tas nu ir fakts.Kas tad tā par ģimeni,kurā bērns esot bijis laimīgs?? Neviens bērns neskries darīt sev galu,ja justos drošs un laimīgs savā ģimenē.

Leave a Comment