Nedēļas erotiskais horoskops (08.-14.06) – iekšējās robežas paplašināsies!

Auns

Spriganie Auniņi būs makten sprigani arī gultā! Bet, kad tad tā nav bijis? Šonedēļ sekss būs tas, kas liks Jums novērtēt dzīves patiesās vērtības. Izklausās diez gan sekli, taču tā, nebūt nav- droši vien, pēc seksa, kad vēl ir tā eiforija un pārējie citu pasauļu stāvokļi, Jūs sapratīsiet kaut ko tādu, kas liks kardināli mainīt uzskatus attiecībā uz kaut ko- visticamāk, pašam sevi. Jūsu iekšējās robežas paplašināsies- atdzimsiet kā Fēnikss no pelniem.

Vērsis

Šai zīmei šonedēļ visu gribēsies ļoti karaliski- ja mīlēties, tad tikai pēc puķītēm smaržojošā gultasveļā, ja ēst, tad tikai garneles. Vēršu partneriem šonedēļ būs, ko turēt, jo prasības būs augstas. Un, ja Vērsim nebūs karaļa/lienes cienīga priekšspēle- variet nemaz necerēt uz turpinājumu. Vērsis šonedēļ būs laimīgs- kurš karalis tāds nav? Un, ja citi nesaprot, ka jāizturas tieši tā, tad Jums ir visas tiesības to pieprasīt! Vērši var būt tik mīloši un augstsirdīgi, izrādiet šīs īpašības savam partnerim/ei, un noteikti pretī saņemsiet karaļa cienīgu apbalvojumu.

Dvīņi

Jums šonedēļ pamatīgi nāksies pasvīst. Ja esat tāds cilvēks, kurš ļoti labprāt bauda seksu (no psiholoģiskā viedokļa), tad Jūsu griba realizēsies- spēsiet tik sviedrus no pieres slaucīt. Ja esat tāds cilvēks, kuram sekss nav svarīgs priekšnoteikums labai dienai, tad, iespējams, šajā jomā arī nekas diži nemainīsies. Šonedēļ Jums viss notiek pēc Jūsu gribas- ko gribēsiet, to arī dabūsiet! Tāpat arī gultā. Kopumā, visas zvaigznes sastājušās ļoti pozitīvi- būsiet jaudīgi un šarmanti, kā jau visas pēdējās nedēļas. Galvenais- nepagurt pašam no savas spozmes.

Vēzis

Jūs šonedēļ jutīsieties labi, viens vai kopā ar kādu- tam nav nozīmes. Darīsiet to, ko vēlaties, līdz ar to, aktuāls ir tikai viens jautājums- ko, tad Jūs gribat? Ja vēlaties iedabūt kādu gultā, tad tik uz priekšu- tas noteikti izdosies! Apzinieties savu šarmu un savas kvalitātes, tas ir Jūsu trumpis! Ja šonedēļ būsiet drosmīgāki, piedzīvosiet neaizmirstamas naktis! Tie, kuri reāli iet pēc tā, ko grib, arī parasti saņem kāroto. Tie, kuri tikai zina, ko grib, arī paliek gribot. Ir jādara, lai realizētos vēlamais- mērķtiecīgi, drosmīgi, izlēmīgi. Esiet tādi arī gultā, tad pielūdzēji/as rindām stāvēs.

Lauva

Jūs šonedēļ vienkārši spridzināsiet- neviens/a nepaies garām neatskatījies/usies! Venēra ir Jūsu zīmē, kas nozīmē, ka būsiet īsti mīlas dievi. Tik seksīgi, tik šarmanti, tik iekārojami! Tikai raugieties, lai nesakāpj galvā. Iedomīgie arī nevienam nepatīk. Pucējiet savas krēpes, mīliet un lutiniet sevi- tas viss nāks atpakaļ ar dubultu uzviju. Ja nav vēlmēm atbilstošas rocības, nepārdzīvojiet- Jūs tāpat spīdiet no iekšpuses, līdz ar to, apgaismojiet visu, kas Jums apkārt. Nav svarīgi, kas Jums mugurā, vai cik moderns pulkstenis uz rokas, tas viss nobāl tajā brīdī, kad ar darbiem parādiet savu brīnišķīgumu. Un Jūs jau ziniet, tādi cilvēki par piekrišanas trūkumu no pretējā dzimuma puses, nekad nevar sūdzēties!

Jaunava

Sekss ir labs, it sevišķi, ja tas ir. Jaunavām domu skaidrībai un normālai prāta funkcionēšanai, šī nodarbe ir nepieciešamība. Šonedēļ Kosmoss ir sagādājis puķītes un vienradžus visiem, arī Jaunavām. Uz nedēļas nogali lielas likmes nelieciet, taču uz tās vidu- noteikti. Izdariet izņēmumu, un aizejiet kaut kur, piemēram, trešdien. Ja tas šķiet pavisam neracionāli, tad vismaz uzaiciniet kādu ciemos, vai pats aizejiet ciemos. No gultas apakšas būs vērojams salūts!

Svari

Mī un žē, ak, Svari… Nezināsiet, kur likties no laimes! Gultā jāliekas, gultā, kur gan vēl!? Jā, tieši tā arī būs. Šonedēļ būs ļoti harmoniski aspekti starp Jūsu pārvaldnieci Venēru un lielo labvēli Jupiteru. Iedomājaties, kas notiek, kad mīlas dieviete satiek visiekārojamāko čali ciemā? Svariem šonedēļ būs otrie Ziemassvētki un Jaunais gads. Tikai neļaujieties sliktām domām, ja tādas atnāk- tas ir eksāmens uz apsolīto zemi-gultu. Tādi priecīgi debesu spīdekļu stāvokļi negadās visai bieži. Droši pērciet šampanieti un zemenes- dzīrojiet un sviniet! Vispār, brīvā dabā, piknikā aizejiet- ja esiet vientuļā vietā, tad var forši pamīlēties. Pie reizes, dibeni nosauļosies.

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvji parasti ir tie dullākie, un visvairāk gribošie. Tā būs arī šonedēļ, tādā ziņā, nekas nav mainījies. Bet, pievienosies jauna kvalitāte- izjusts romantisms un emocionāla piesaiste. Skorpioniem tas ir kas jauns, jo viņi emocionāli piesaistās tikai tad, kad 100 reiz ir pārliecinājušies, vai nenodarīs pāri. Tā visa rezultātā sāksies romantika, jo šeit vairs nebūs runa par seksu kā aktu, bet par mīlēšanos, kā jūtu, pieķeršanās un mīlestības izpausmes veidu. Tas viss, protams, ja Jums ir partneris/e. Ja nav, tad droši dodieties tā meklējumos, jo ir ļoti liela iespējamība, ka mājās nedosieties viens! Uzvarētāji būs tie, kuri ir pašpārliecināti un apzinās savu patieso vērtību. Un, kad gan Skorpioni tādi nav bijuši?

Strēlnieks

Jums šonedēļ gultā ienāks jaunas vēsmas, vai nu izmēģināsiet jaunas pozas, vai varbūt, kādu jaunu atribūtiku. Katrā ziņā, gaidāma apstākļu maiņa- drīzāk pozitīva, taču, kāda tā būs, ir no Jums pašiem atkarīgs. Iespējas šonedēļ ir- tikai jāiet pakaļ un jānovērtē sevi atbilstoši- kā visseksīgāko un iekārojamāko, tad arī viss būs! Jūsu pārvaldnieks Jupiters šonedēļ jutīsies ļoti labi, līdz ar to, arī Jūs tā varat justies. Ja gribat, lai pret jums izturas kā pret karali, tad arī pats uzvedieties kā karalis. Tikai nejauciet pašcieņas pilnu attieksmi ar augstprātību un vīzdegunību. Ja Jums ar pašvērtējumu viss ir kārtībā, tad šajā jautājumā nevajadzētu būt problēmām.

Mežāzis

Jums šī nedēļa nesīs vairāk prieka un baudas- taču, tā nebūs tāda konstanta laimības sajūta biksēs, tie drīzāk būs Amerikāņu kalniņi. Augšā, lejā, augšā, lejā ( jā, biksēs). Bez jokiem, nezināsiet, kā tas var būt- parasti tik savaldīgais un noturīgais Mežāzis, šonedēļ kusīs kā saldējums, karstā vasaras dienā. Un pats dusmosies uz sevi, ka tā ļaujas (tāpēc būs lejā). Vai nav absurdi? Jāpriecājas un jābauda! Ar Mežāžiem ir sarežģīti, viņi jūt, taču to neizrāda, un tad, kad beidzot izrāda- paši nezina, kā pēc tam uzvesties.

Ūdensvīrs

Jūs jau zināt, kur tie Vēži ziemo, un kādas gudras domas nāk pēc labas nomīlēšanās. Tad nu radiet savas gudrās domas- tās Jūs pacels vēl neredzētā augstumā. Tikai, lai tur nonāktu, ir nepieciešama tā mīlēšanās. Ja Jums ir partneris, tad jau nav problēmu, taču, ja esat vientulītis/e, tad noteikti dodieties medībās- jo pašpārliecinātāki būsiet, jo lielāka iespējamība, ka mājās nedosieties viens/a. Venera ir Lauvas zīmē, līdz ar to, tā pieprasa karalisku attieksmi. Attiecaties pret sevi tā, un Mīlas dieviete Jūs apbalvos.

Zivis

Šai zodiaka zīmei šonedēļ gaidāma peldēšana drusciņ mierīgākos ūdeņos, kā parasti. Joprojām būsiet viegli aizkaitināms, līdz ar to, tas savas sekas atstās mīlas dzīvē, taču, daudz vieglāk un ātrāk spēsiet saprast, kur ir ego un, kur sirds. Ja tas ir ego- tad jāpiekāpjas, ja sirds- tad nē. Zivis labprāt metas uzdzīvē, lai aizskalotu savas bēdas. Bet, Jūs jau ziniet, ka nākamajā rītā, nekas nav mainījies, problēmas kur ir, tur ir. Neaizraujieties ar vienas nakts sakariem, drīzāk, sameklējiet kādu uzticamu draugu, kuram var uzticēties un izkratīt sirdi.

Sagatavoja: Zvaigžņu Tulks

nm_13362735

Leave a Comment