Sastāvdaļas:
- 15 lieli šampinjoni;
- 1 sīpols;
- 100 g siera;
- 100 g šķiņķa;
- 50 g sviesta;
- augu eļļa cepšanai;
- rīvmaize panēšanai – 2 ēd. k.;
- zaļumi;
- sāls;
- pipari.
Lasi vēl: Piecas idejas, kā gardi pagatavot vistas fileju
Pagatavošana:
1. Šampinjonus nomazgā, nogriež kātiņus. Cepurītes liek uz cepampannas, kas ieziesta ar sviestu.
2. Kamēr gatavo pildījumu, cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 grādiem. Sēnes liek cepeškrāsnī un cep 10 minūtes.
3. Sēņu kātiņus un šķiņķi sasmalcina, pierīvē sieru un pievieno sīki sagrieztu sīpolu.
4. Vispirms apcep sīpolus, pēc tam pievieno šķiņķi un sēnes.
5. Šampinjonus izņem no cepeškrāsns, ievieto pildījumu. Pēc tam rīvēto sieru sajauc ar rīvmaizi un pārkaisa pildītajām sēnēm.
6. Pannu vēlreiz liek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.