Policists aizturēja ģimeni zādzībā, bet, kad viņš paskatījās uz viņu pēdām, viņš izdarīja ko negaidītu!

Sāra stāsta, ka viņas vīrs mira nelaimes gadījumā aptuveni pirms 4 gadiem. Un kopš tā brīža Sāra ir cīnījusies par savu un bērnu izdzīvošanu. Kad policists pārskatīja lietas, kuras māte bija centusies nozagt, tas aizkustināja viņa sirdi līdz pašiem dziļumiem.

Ar vecākās meitas palīdzību viņa bija mēģinājusi iznest no veikala autiņbiksītes, mitrās salvetes, bērnu apavus un citas bērniem neieciešamās lietas. Preču kopsumma sasniedza aptuveni 270 Eiro.

shara2

Policists, pats būdams 2 bērnu tēvs, teicas: “Veikals šo māti redz tikai kā noziedznieci, bet es redzu izmisušu māti, kura cenšas sagādāt minimumu saviem bērniem.” Policists mātei izrakstīja brīdinājumu un pēc tam, visiem par pārsteigumu, iegāja veikalā un samaksāja par summu par visām paņemtajām mantām. Viņš to izdarīja neminstinoties.

Lasi arī: Kā tagad izskatās zēns, kurš piedzima ar sirds formas dzimumzīmi uz pieres

Vietējais Pol***jas departaments sāka vākt ziedojumus Sāras ģimenes labklājības uzlabošanai un rezultāti bija patīkami pārsteidzoši. Tika saziedoti 6,000 Eiro un summa turpina pieaugt. Sāra un viņas meitas ir neizsakāmi pateicīgas savam eņģelim uniformā.

Avots: trendingstylist.com

zeltene_logo_v1

COMMENTS

  • <cite class="fn">Olita Niedrite</cite>

    Mitrās salvetes, autiņbiksītes arī ne katrs latvietis var atļauties. Drēbes un apavus pie mums pielādē pilnus konteinerus, bezpajumtnieki staigā kvalitatīvākās drēbēs nekā strādājošie nabagi vai vientuļās mātes- bezdarbnieces. Bērni arī piemums jau sen būtu atņemti un nonākuši orgānu tirgoņu fermās…un kad vienreiz pienāks diena, kad izbeigsies cilvēki, kuri naudu uzskata par lielāko vērtību uz Zemes…tajā dienā arī nabadzība izbeigsies.

  • <cite class="fn">inta</cite>

    policistu riciba analoga situacija Latvija????

  • <cite class="fn">Es Pats</cite>

    no kurienes šī lapa izvelk šīs padebilās pseidoziņas? zādzība pēkšņi nav zādzība, vajag tikai paraudāt policistam.

  • <cite class="fn">Fu</cite>

    “Sāra stāsta, ka viņas vīrs mira nelaimes gadījumā aptuveni pirms 4 gadiem….viņa bija mēģinājusi iznest no veikala autiņbiksītes, mitrās salvetes, bērnu apavus..” Palikusi viena ar bērnu baru, atļaujas vēl pa kreisi laist. Žēlojiet tagad.

Leave a Comment