Policists aizturēja ģimeni zādzībā, bet, kad viņš paskatījās uz viņu pēdām, viņš izdarīja ko negaidītu!

shara

Kāds Pol***jas darbinieks vienā pēcpusdienā devās uz zādzības notikuma vietu, kur viņš atrada māti ar 5 satrauktiem un raudošiem bērniem.

Ne vienmēr ir prātīgi spriest pēc saviem pirmajiem iespaidiem par cilvēkiem, situāciju un apstākļiem, jo ļoti bieži tie mēdz būt maldinoši …

 

Veikala darbinieks ziņoja par notikušo zādzību Pol***jas darbiniekiem. Kad Pol***jas darbinieks ieradās notikuma vietā, viņš atrada māti ar 5 bērniem. Pēc atgadījuma māte, Sāra, asarām ritot pār vaigiem, sāka paskaidrot, kādēļ viņa tā ir rīkojusies.

Lasi arī: Kā tagad izskatās zēns, kurš piedzima ar sirds formas dzimumzīmi uz pieres

Viņa pati un viņas 5 meitas ir bezpajumtnieces un šobrīd mitinās vecā automašīnā. Tas bija tas brīdis, kad policists palūkojās uz bērnu kājām un ieraudzīja, ka 3 bērni nenēsā kurpes, viņu pēdas ir nobrāztas un noklātas netīrumiem.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Olita Niedrite</cite>

    Mitrās salvetes, autiņbiksītes arī ne katrs latvietis var atļauties. Drēbes un apavus pie mums pielādē pilnus konteinerus, bezpajumtnieki staigā kvalitatīvākās drēbēs nekā strādājošie nabagi vai vientuļās mātes- bezdarbnieces. Bērni arī piemums jau sen būtu atņemti un nonākuši orgānu tirgoņu fermās…un kad vienreiz pienāks diena, kad izbeigsies cilvēki, kuri naudu uzskata par lielāko vērtību uz Zemes…tajā dienā arī nabadzība izbeigsies.

  • <cite class="fn">inta</cite>

    policistu riciba analoga situacija Latvija????

  • <cite class="fn">Es Pats</cite>

    no kurienes šī lapa izvelk šīs padebilās pseidoziņas? zādzība pēkšņi nav zādzība, vajag tikai paraudāt policistam.

  • <cite class="fn">Fu</cite>

    “Sāra stāsta, ka viņas vīrs mira nelaimes gadījumā aptuveni pirms 4 gadiem….viņa bija mēģinājusi iznest no veikala autiņbiksītes, mitrās salvetes, bērnu apavus..” Palikusi viena ar bērnu baru, atļaujas vēl pa kreisi laist. Žēlojiet tagad.

Leave a Comment