Populārais grupas “Dziļi violets” solists Brikmanis netiek galā ar kredītiem un tirgo savu auto

 

Arvien vairāk un vairāk Co**d-19 krīzes kontekstā izgaismojas problēmas, ar kurām saskaras mūzikas un izklaides industrijā strādājošie.

Lai arī krīze skārusi daudzus cilvēkus un nozares, tomēr tieši izklaides industrija (līdzās tūrisma industrijai) ir starp tām , kuras ir skartas visnopietnāk, jo šajā jomā ir apstājies pilnīgi viss.

Latvijā labi zināmās grupas “Dziļi violets” solists Nauris Brikmanis ir kārtējais nozares cilvēks, kurš godīgi atzīstas, ka šobrīd ir ĻOTI smagi! Situācija ir tik nopietna, ka viņš spiests pārdot savu auto, motociklu un citas sadzīves lietas, ziņo žurnāls Kas Jauns.

Lasi arī: Speciālisti Panorāmai pastāstīja, kā uzzināt vai jums ir saaukstēšanās vai Co**d-19

Lai arī Nauris sobrīd var pavadīt vairāk laika ar ģimeni un to izbauda, tomēr atzīst, ka vienīgā nauda, kas šobrīd ienāk ģimenes budžetā, ir 11 eiro bērnu pabalsts.  Kā saka Nauris – visa nauda tikusi likta uz vienas kārts! Jāatgādina, ka Nauris nav pirmais Latvijā zināmais mūziķis vai izklaides industrijas darbonis, kurš atzīstās par grūto situāciju. Pirms tam par to runājis arī TV personība Armands Simsons, kurš atzīst, ka nespēj vairs samaksāt visus kredītus , vai arī populārais dziedātājs Žoržs Siksna neslēpa, ka ierauts Co**d-19 krīzē!

 

Līdz pat vasaras vidum ir atcelti vairāki desmiti pasākumu, kuros Naurim bija jāspēlē…

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kā Nauris Brikmanis mēģina savilkt galus un ko dara ar kredītiem

COMMENTS

Leave a Comment