Pusaudze zaga no Victoria’s Secret veikala, bet tas, kas bija viņa somiņā šokēja visus!

18 gadus vecā Tiona Rodrigesa tikusi apsūdzēta par bērna dzemdēšanas noklusēšanu, jaundzimušā nonāvēšanu, zagšanas mēģinājumu un mēģinājumu atbrīvoties no bērna līķa.

Kāda māte-pusaudze tika pieķerta ar mirušo dēlu iepirkumu maisā, kamēr viņa mēģināja apzagt veikala Victoria’s Secret plauktus, viņai piespriests sods par bērna nonāvēšanu.

Tiona Rodrigesa tika aizturēta uz aizdomu pamata par 44.50 ASV dolāru (41.46 Eiro) vērtu piegulošo džinsa bikšu zādzību veikalā, Ņujorkā, ziņo New York Daily News. Kad apsardzes darbinieki pārbaudīja viņas iepirkumu maisiņu, viņi atklāja, ka tur ir bērna līķis. Jaunā sieviete šodien tika notiesāta par otrās pakāpes Slep**vību, kas notika 2013. gadā.

Prokurors teica: “Rodrigesa ir nonāvējusi savu jaundzimušo bērnu un parādījusi viņu ievietotu maisā, kā arī pastāstījusi savu plānu- viņas vārdiem sakot “aprakt to sūdu kaut kur un atstāt, lai pēc tam varētu doties paēst”.”

teenage mum2

Rodrigesa palika stāvoklī 2013. gada sākumā un domāja, ka nonāks lielās nepatikšanās, ja viņas ģimene par to uzzinās. Pēc prokurora teiktā, viņa esot plānojusi nogalināt jaundzimušo vēl pirms viņa dzimšanas.

Kad viņai sākās dzemdības, viņa devās pie draudzenes, kur viņa dzemdēja vannā, pārraujot nabas saiti kailām rokām. Jaundzimušais bija pilnīgi vesels un svēra 3.6 kilogramus.

Prokurors piemetināja: “Bērns nepiedzima Mir*s, viņš nenomira dabisku iemeslu dēļ. Viņu tajā vannas istabā nogalināja.”

Rodrigesu apsūdzēja par bērna iebāšanu maisā un mēģināšanu no tā atbrīvoties. Tomēr, viņa pirms nozieguma pastrādāšanas iegriezās veikalā Victoria’s Secret , lai nozagtu preces un ievietotu tās maisā pie nonāvētā dēla.

Prokurors pastāstīja, ka viņa esot bijusi stāvoklī jau divas reizes un viņa ir slēpusi abas grūtniecības un bērnu piedzimšanu. Rodrigesas advokāts apstrīdēja prokurora teikto, informējot, ka abas pēdējās Rodrigesas grūtniecības beigušās ar spontāno abortu.

Advokāts piebilda: “Mana kliente ir tikai jauna meitene, kurai nav ne jausmas ko darīt ar augli, kas ir dzimis nedzīvs.”

Šobrīd Rodrigesai draud 15 gadu cietumsods.

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">aleksa</cite>

    nosist tādu kuci un pašu iebāzt maisā kā tā var rīkoties ar bērniņu šausmas es nespēju tam noticēt murgs slimā zoss ceru ka viņai būs bargs sods un cietumā viņa mocīsies un lūgsies lai viņu nosit

Leave a Comment