Sagaidīsim Tīģeri kā nākas: kā rotāt Jaungada eglīti, lai piesaistītu veiksmi un laimīgu dzīvi

Kādām krāsām šogad rotāt eglīti

Zilajam ūdens tīģerim nepatīk spilgtas krāsas. Lai piesaistītu labklājību un veiksmi, ņemiet gaišas krāsas: baltu, zilu, pelēku (sudraba), zelta (šampanieša) un zilu.

Kā savienot krāsas jaungada eglītē:

– Zelts, šampanietis, zaļš – klasiska kombinācija, kas piesaista bagātību.

– Sudraba un zila – gada simbola krāsa, Tīģerim šis tērps patiks.

– Zaļā, ziloņkaula un jūras ūdens krāsa – sniegs ģimenei mieru.

– Baltā, zilā un sudraba – uzvaroša kombinācija.

Kā dekorēt Ziemassvētku eglīti

Pirmais solis ir izrotāt egli ar “gaismiņām”. Apgaismojiet vītni, pārbaudiet, vai apgaismojums nav pretrunā ar vispārējo dekoru stilu un krāsu shēmu. Derēs maigi balts vai daudzkrāsains mirdzums. Rotā lielu Ziemassvētku eglīti ar lielām lodveida lampām, mazu ar miniatūrām gaismas diodēm.

Galvas galotnes dekorēšana nav pēdējais posms, jo, kad egle ir pilnībā izrotāta, var būt grūti izvēlēties dekoru galotnei. Nevajag tur novietot zvaigzni vai plastmasas konusu, var piesiet lielu bantīti vai no koka izgatavot dekoru.

Lai radītu ziemas noskaņu, izrotājiet egles zaru galus ar mākslīgo sniegu. Lieliski, ja uz koka piekarina dabiskos čiekurus, tos var dekorēt ar akrila krāsu. Pielieciet īpašos rotājumus, kuri raisa patīkamas atmiņas un rada svētku sajūtu. Un, noteikti salieciet pie eglītes dāvanas.

Lasi vēl: 23 gadu vecumā atrasta mirusi slavena, jauna sieviete; lūk, kas notika!

Kad vislabāk pirkt dabīgo egli

Dabīgo skujkoku priekšrocība ir lieliska smarža. Ideāli – iegādājieties eglīti 2 nedēļas pirms Jaunā gada, tad tā noteikti nodzīvos ilgāk. Attiecīgi atzīmējiet savā kalendārā 14. vai 15. decembri.

COMMENTS

Leave a Comment