Sagaidīsim Tīģeri kā nākas: kā rotāt Jaungada eglīti, lai piesaistītu veiksmi un laimīgu dzīvi

Sagaidīsim Tīģeri: kā rotāt Jaungada eglīti, lai piesaistītu veiksmi

2022. gada simbols – Zilais Ūdens Tīģeris

Ko mēs zinām par tīģeri? Viņš ir spēcīgs plēsējs, tajā pašā laikā kluss, graciozs. Tātad pārmaiņas nākamajā gadā var piezagties nemanāmi, tāpēc jābūt gataviem likteņa līkločiem. 365 dienas būs neparedzamas, taču nevajag baidīties – ūdens nomierinās Tīģera simbola temperamentu.

Tīģerim nepatīk amorfi cilvēki un tādi, kas neizrāda iniciatīvu, tikai aktīva rīcība novedīs pie uzvaras. 2022. gadā vari uzsākt ko jaunu: mainīt darbu, saraut nelaimīgas saites, atvērt savu biznesu. Neļaujieties emocijām, plēsējs mīl aukstu aprēķinu un veselo saprātu.

Ko vajag izdarīt aizejošā 2021. gadā

Pirms sagaidīt jauno gadu, nepieciešams atvadīties no 2021. gada saimnieka – Baltā metāliskā vērša

– 12 dienas pirms Vecgada vakara atrisiniet samilzušos jautājumus un pretrunas. Atstājiet nepatikšanas pagātnē, pateicieties 2021. gadam par labiem notikumiem.

– nedēļu pirms 1. janvāra uzraksti uz lapiņas, no kā vēlētos atbrīvoties uz visiem laikiem: Sli**bas, parādi, kļūdas, rakstura īpašības, kaitīgie ieradumi utt. Pēc tam vakarā izejiet no mājas, sadedziniet lapu un izkaisiet pelnus vējā.

– 31. decembrī no labi redzamām vietām izņem visas statuetes un simbolus ar Vērša attēlu.

Kur nolikt eglīti saskaņā ar fen-šui

Jaungada eglīte ir jānovieto noteiktā vietā, lai veiksme un labklājība nepamestu jūsu māju. Svarīgas enerģijas plūsmas iet caur egles galotni, tāpēc to nevajadzētu nogriezt un tai nevajadzētu atbalstīties pret griestiem.

Lasi vēl: 5 vēstījumi no sargeņģeļa, kuri palīdzēs jums noteikt dzīves mērķi

Ja egle tiks novietota telpas dienvidu daļā, gaidāma atzinība biznesa sfērā, autoritātes pieaugums. Bet, ja austrumu daļā – pilnīga savstarpēja sapratne ar mīļajiem. Egle dienvidaustrumos stiprinās finanšu sfēru, bet rietumos – mīlestības un ģimenes saites. Egles atrašanās telpas ziemeļrietumu daļā jūs iepriecinās ar jauniem ceļojumiem.

Ja neveidojas attiecības ar vīru vai jūs ciešat no vientulības – nolieciet egli labajā stūrī. Ziemassvētku eglīte istabas centrā dos visai ģimenei veselību un ilgmūžību, bet egle pretī ieejai dos veiksmi darbā, priekšnieka labvēlību.

Kura krāsa piesaistīs veiksmi

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment