Šī sieviete tika publiski spīdzināta 10 stundas, un tu to atbalstīsi!

Džoselīne tika spīdzināta visbriesmīgākajā veidā, tomēr tas nenotika pret viņas pašas gribu. Tas bija kaut kas, ko viņa vēlējās – un pie tam – lai to redz arī citi cilvēki.

Un šādām izdarībām ir pavisam normāls izskaidrojums. Sieviete dedzīgi interesējās par visām kompānijām, kuras veic kosmētikas testēšanu uz dzīvniekiem – pie tam, ar briesmīgām metodēm. Džoselīne zināja, ka viņai kaut kas ir jādara lietas labā. 

2

10 stundas viņa atradās miesas krāsas bodī, guļot uz paaugstinājuma aiz stikla visu cilvēku acu priekšā. Viņas mērķis bija parādīt, kam iet cauri dzīvnieks, kad uz viņu tiek veikta kosmētikas testēšana.

3

Acis tika dedzinātas ar ķimikālijām – tieši tāpat, kā tas tiktu darīts dzīvniekam.

4

Pēc kāda laika viņai piespiedu kārtā tika spiests iekšā ēdiens un dzēriens.

5

Viens no grūtākajiem momentiem bija tad, kad viņas galva tika satverta, un ar elektrisko matu mašīnīti tika nodzīta daļa matu. Tieši tas pats notiek laboratorijās, lai vieta, kur tiks likti klāt elektrodi, nebūtu mataina.

6

Uz vaigiem un pieres tika uzklāti losjoni un krēmi, kas atstāja sāpīgas sarkanas čūlas un apdegumus.

7

Kamēr viņa tika testēta, pie galvas tika pielikti elektrodi.

8

Ar šādiem instrumentiem bija jāsaskarās Džoselīnei 10 stundas no vietas, bet dzīvniekiem tā ir ikdiena.

9

Viņas roka asiņoja no pretošanās vairākām injekcijām.

10

Džoselīne tika publiski apkaunota, viņa kratījās aukstuma drebuļos, bet tas viss nebija veltīgi – garāmgājēji redzēja viņas vēstījumu – parakstīt petīciju pret dzīvnieku izmantošanu kosmētikas testēšanā. 

11

Laikam ir nepieciešami tik drastiski līdzekļi, lai beidzot cilvēki pamanītu, kas īsti notiek pasaulē, un kaut ko darītu lietas labā.

Avots: www.friendlife.com

zeltene_logo_v1

Leave a Comment