Amata “Šokolādes un kakao dzērienu degustētājs” pārstāvim būs jāstrādā septiņarpus stundas nedēļā.
Profesionālais saldumu pārbaudītājs strādās kopā ar 11 īpašas komisijas locekļiem.
Spriežot pēc darba apraksta, nogaršotājam būs jābūt spējīgam notiesāt šokolādi un kakao dzērienus, kā arī sniegt par tiem objektīvu un godīgu viedokli.
Saldumu degustētājs palīdzēs Mondelezam izveidot pilnīgi jaunu produktu līniju, kas tiks pārdota visā pasaulē.
Lasi vēl: Spēcīgas bildes, kas parāda, ka neviens darbs nav “vīriešu darbs”
Amata kandidātam jābūt saldumu mīļotājam ar attīstītām garšas kārpiņām, turklāt viņam jāvēlas pamēģināt jauni produkti.
Mondeleza Linkedin lapa vēsta, ka tas ir sākuma līmeņa amats – tas nozīmē, ka nebūs nepieciešama vairākus gadus ilga šokolādes nogaršošanas pieredze, kas, visticamāk, tev jau ir!
Avots: dailymail.co.uk