Šokējoši: Skolotāja, kurai bija sekss ar savu skolnieku, izstāsta savu “versiju”

Viņai bija sekss ar 15 gadīgu skolnieku. Šis fakts ASV izraisīja milzīgu skandālu, tomēr vainas apziņu 29 gadus vecā Dženifera Kasvela neizjūt. 

Tagad viņa TV kameru priekšā izkratījusi savu sirdi. Viņa stāsta par to, kā attiecības sākušās, par seksu skolā un par savu turpmāko dzīvi, kā reģistrā uzskaitītai seksa noziedzniecei.

Ko jūs domājat par šo skandālu?

Dženifera Kasvela bijusi mierīgas dabas sieviete, kurai bijusi rāma dzīve – viņa bija precējusies, strādāja par angļu valodas skolotāju mazas pilsētiņas vidusskolā. Tomēr 2014. gada jūnijā viss mainījās. Viņu kādā motelī tika piekerta gultā ar jaunu puisi – drīz vien atklājās, ka tas ir viņas skolas 15 gadīgai skolnieks.

Lasi arī: Sekss trijatā. Kas jāzina, ja šo soli sper, esot ilgstošās attiecībās

Tagad viņai draud daudzi gadi cietumā par nepilngadīgā pavedināšanu un Iz**rošanu.  Tomēr Dženifera TV raidījumā atklāj, ka ne vi ir tā kā daudzi domā.

Lai sīkāk iepazītos ar šo gadījumu un skolotājas atklāsmēm, šķirsti otru lapu

COMMENTS

  • <cite class="fn">Šaubīgais</cite>

    Izskatīga, priekš ASV,skaista sieviete.Bija sekss? Vai sabiedrībā kur 15 gadīgi brašuļi apšauj klasesbiedrus tas būtu smagākais noziegums?

  • <cite class="fn">Jackss</cite>

    Nu normāli 😀 Chali sagribēja uzlēca virsu 😀 , Kas tur trāks 😀

    • <cite class="fn">Dubiyy</cite>

      tas gan:D
      Malacis:D

    • <cite class="fn">Vārds</cite>

      Var redzēt, ka tāds pats idiņš raksta un tikpat lieli idiņi piekrīt.

      • <cite class="fn">zumzum</cite>

        vārdam – tu aizmirsti ka bērnu attīstība vairs nav kā 70jos un 80jos gados, kad puikas vēl kariņu 15 gados spēlēja. tagad ļoti daudzi pusaudži jau sen tajos gados ir izbaudījuši seksa priekus. man iznāca strādāt kādā iestādē ar bērniem, tur meitenes jau sen vairs nebija meitenes, ja nu vienīgi reti kurā…. pašas jau uz to vien uzprasījās. tā tas pats ir ar puišiem. 15 gados jau viņi ir paaugušies par īstiem ērzeļiem un ir spējīgi apsēklot jebkuru ķēvi kas ļaujās un vēlās…

  • <cite class="fn">Tagad jau vecis</cite>

    pirms 25gadiem man ari bija sekss ar skolotaju! mani atstaja uz pecstundam,taka es nebiju matematikjis,,bet ta skolotaja gan bija sexiga,tad musu klasee bija tads paaugstinajums un skolotaju galds atradas uz ta paaugstinajuma,parasts rakstamgalds kuram tukshss vidus un kad man nokrita rakstam piederums es ieraudziju sev prieksha tas slaidas kajas un tas caurspidigas apenites! man protams uzreiz sacelas un es automatiski grabstijos gar savu daiktu,pat nenojauzdams ka ta skolotaja nosarkusi uz manis skatas,bet tad pekshnji es atjedzos jau pie tas skolotajas un sapratu ka mana roka jau ieslidejusi tai starp krushturi un bija jau par velu,,,es tagad visu muzhju atceros to momentu,tas bija manas dzives kaisligakais mirklis,pagajis jau daudz laika bet vel ar vien atceros to saldo savu pirmo seksu,mes tur laikam kadas 3 stundas vartijamies pa gridu izbaudot kaisli! man toreiz 4x nogaja;) bet shini rakstaa tas chjalis ir mudaks ka neuznjemas uz sevis vainu!

    • <cite class="fn">Topinamburs</cite>

      Kad sapņo, aizver acis!

      • <cite class="fn">rihards</cite>

        Tā sieviete nava godīga , vinai bija vīrs, tā kā zināja kas ir sekss,,,vēl ar tādu burtiski bērnu,,,tā jau ir palaistuve,,,,,,bet mūsu pasaule ir pagrimusi , tad jau saka, oi tas nekas nava, gribējās, viss oxei,,,,bet draugi tas ir briesmīgi.

  • <cite class="fn">Eddy</cite>

    Čaļa sencis vēl varēja pateikt paldies Dženiferai!Žēl ka Amerikā vieni idioti dzīvo

  • […] Lasi arī: Šokējoši: Skolotāja, kurai bija sekss ar savu skolnieku, izstāsta savu ‘versiju’ […]

  • <cite class="fn">padomiņš</cite>

    bija jautājums ,kāpēc cūka sexsa laikā aizver acis ? Izrādījās . Viņai kauns ka viņu drāž kuilis !

Leave a Comment