Super augstās balss īpašnieka Vitas meita mantojusi tēva talantu – paklausies kā viņa dzied

Apmēram pirms 10-15 gadiem Vitas bija viens no talantīgākajiem un publikas iemīļotākajiem māksliniekiem, kurš piepildīja koncertzālēs, jo visi gribēja dzirdēt viņu dziedam… 

Viņa balss iekaroja miljonus, un viņa dziesmas ar prieku klausās arī mūsdienās. Vitas bija arī ļoti spilgts cilvēks, viņam patīk dīvaini nežēlīgi tērpi un oriģinālas rotaslietas. Šķiet, ka tolaik viņu varēja dēvēt par sava veida Lady Gaga priekšteci.

Postpadomju telpas valstu teritorijā Vitas kļuva par īstu zvaigzni. Tiesa, laika gaitā viņš veidoja karjeru citās valstīs. Īpaši Ķīnā. Tur mākslinieks kļuva teju par elku un mūzikas mākslas etalonu, jo visi valsts iedzīvotāji gandrīz vai trako pēc Vitas.

Lasi arī: Tas ir neizbēgami: Pāvels Globa nosaucis divas zodiaka zīmes, kurām jūnijā nāksies atbildēt par savām kļūdām

Dziedātājas personīgā dzīve vienmēr ir bijusi noslēpums, īsts noslēpums daudziem. Vitas gandrīz nekad nerunāja par savu sievu, un tikai daži cilvēki zināja, ka māksliniekam ir meita. Žurnālistiem bija jāpieliek daudz pūļu, lai vismaz kaut ko uzzinātu. Kā vēsta vietnes Stop Frame redakcija, Vitas visu mūžu palicis uzticīgs savai sievai Svetlanai.

Mākslinieks nekad nav redzēts vai ietīts kādās intrigās, un arī mediju pārstāvjiem nebija pamata šaubīties, ka Vitas ir priekšzīmīgs ģimenes cilvēks. Pāris satikās pirms vairāk nekā 20 gadiem. Tad mākslinieks vēl nebija tāda zvaigzne, un pati Svetlana viņu nesatika tikai slavas dēļ.

Toreiz meitenei bija tikai 15 gadi, bet Vitasam 19. Viņa ieradās skatīties viņa priekšnesumu, un Vitas zālē ieraudzīja Svetlanu. Viņš gribēja satikties, un tāpēc sākās ilgstošas ​​attiecības. 2006. gadā viņi apprecējās, un jau 2008. gadā Svetlana laida pasaulē savu pirmo bērnu, meitu Allu. Pat pēc 7 gadiem piedzima zēns Maksims. Vitas vienmēr ir teicis, ka bērni ir kļuvuši par viņa dzīves galveno vērtību.

 

Mazā Alla nolēma iet Vitas pēdās, jo tēvs viņā jau no bērnības ieaudzināja mīlestību pret mūziku un mākslu. Meitene jau ir uzstājusies kopā ar savu tēvu uz skatuves ne tikai Krievijā, bet arī Ķīnā talantu šovā. Tiesneši atzīmēja, ka Alla ir ļoti talantīga un turpmāk varēs atkārtot Vitas panākumus.

Šobrīd meitene, tāpat kā viņas vecāki, dzīvo Ķīnā, kur uzstājas. Neskatoties uz jauno vecumu, fani jau ir pārliecināti, ka viņai ir tikpat skaidra un skaista balss kā Vitasam. Tikmēr aicinām noskatīties video ar Allas uzstāšanos un novērtēt viņas apbrīnojamo vokālu!

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO 

COMMENTS

Leave a Comment