Šķiet, ka Šatunovs jau iepriekš zināja, ka mirs… Kādi bija viņa pravietiskie vārdi pēdējā koncertā

Draugu kompānijā viņam pēkšņi kļuva slikti, viņš čukstēja: “Kaut kas cepās viņa krūtīs.” Viņi nekavējoties reaģēja, sāka saukt ārstus, nogādāja viņu Slim**cā..

Grupas “Laskovij maj” un tās solista Jurija Šatunova slavas virsotne pienāca 90. gados. Stāsts par apdāvinātu pusaudzi no bērnunama, kam liegta mātes aprūpe un bez ietekmīgiem patroniem, aizkustināja krievu sirdis līdz sirds dziļumiem.

Daudzi fani joprojām no galvas zina grupas galveno hitu tekstus – “Pelēkā nakts”, “Baltās rozes”, “Rozā vakars” un daudzi citi. Un Šatunova koncerti vēl nesen pulcēja pilnas zāles.

Lasi arī: Super augstās balss īpašnieka Vitas meita mantojusi tēva talantu – paklausies kā viņa dzied

Maijā mūziķis devās turnejā pa Krievijas vidienes un Maskavas apgabala pilsētām. Pirms liktenīgā notikuma  Šatunovs paguva sniegt 16 koncertus, un visur viņš tika sagaidīts ar aplausiem, apklāts ar ziedu klēpjiem. Skatītāji savos tālruņos filmēja nelielus video, kas acumirklī riņķoja sociālajos tīklos.

Kādā no koncertiem izpildītājam jautāja, kad viņš plāno ierasties Spānijā?

“Esmu tur bijis divas vai trīs reizes. Kad vēl es ieradīšos? Tagad vairs jau nekad. Arī šeit mūs labi pabaro,” sacīja dziedātāja.

Tajā brīdī nevienam nebija aizdomas, ka šie vārdi izrādīsies pravietiski.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment