To lieto daudzas no mums, tomēr šī jaunā meitene no tā nomira

dead fallanONE

Kāpēc jaunajai meitenei bija jāmirst un vai būs jāmirst arī vēl kādai sievietei …

Fallana Kuraka (Fallan Kurak), 21 gadus veca jauniete, sabruka savā vecāku mājā un viņai sākās vemšana. Pēc pāris minūtēm viņa kļuva zila, jo viņai apstājās elpošana.

Mediķi nekavējoties aizveda Fallanu uz Slim**cu, kur viņai nepārtraukti līdzās bija viņas mīļie vecāki, Braiens un Džūlija, bet pēc 3 dienu cīņas par dzīvību, tika paziņots, ka viņas smadzenes ir mirušas.

Viņas Nā*es cēlonis bija plaušu embolija, kas As**svadu vai limfvadu aizsprostojums ar asinīs vai limfā nokļuvušu As**s recekli, gāzes pūslīti u.c. Fallanas vecākus visvairāk satrieca tas, ka ārsti esot apgalvojuši, ka šī stadija bija radusies no kontraceptīvajām tabletēm, kuras viņa bija lietojusi pēdējās 25 dienas.

dead fallan1

Džūlija stāsta: “Mēs bijām sagrauti un nikni, kad mēs pirmo reizi dzirdējām, ka viņa nomira tablešu dēļ. Tās izrakstīja meitas ginekologs, lai regulētu viņas mēnešreizes. Zāļu ražotājiem vajadzētu rakstīt uz paciņām, ka tās var nogalināt!”

Šīs tabletes Fallanai bija jālieto 3 mēnešus, bet jau pēc 3 nedēļu lietošanas viņai sākās elpas trūkums, sāpes kājās un ribās. Kad, kas tāds notika sabiedriskā vietā, tad viņas vecāki nosprieda, ka tā ir panikas lēkme.

“Mēs viņu aizvedām uz Slim**cu, kur viņai veica elektrokardiogrammu. Pēc tās ārsti pateica, ka viss esot kārtībā, jo visticamāk Fallana ir vienkārši mazliet sadauzījusi krūšu kurvi.” Atceras Brians.

Nākamajā rītā vecāki devās meitu modināt, kad guļot meita atbildēja, ka jūtas labi. Viņa piecēlās sēdus un sākās problēmas ar elpošanu, bet viņa iedzēra savas tabletes un devās lejā pa kāpnēm. Kāpņu pusceļā viņa saļima un iekrita, kāpņu lejasdaļā stāvošajam, tēvam rokās.

“Bija zināms, ka šāda tipa tabletes izraisa As**s recēšanu, bet neviens par to nebrīdina un neinformē. Mēs vairs nevaram atgriezt pie dzīvības mūsu meitiņu, bet ceram, ka vismaz mūsu pieredze spēs glābt no Nā*es kādas citas sievietes dzīvību,” skumji stāsta Fallanas tēvs.

dead fallan

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment