Nepieciešamās sastāvdaļas:
400g biezpiena;
200 g krējuma;
1 bundža ar konservētiem ananāsiem;
0,5 l ananāsu sula;
25 g želatīna;
puse no bundžas ar iebiezināto pienu;
vanilīns un rozīnes – pēc garšas.
Kā pagatavot:
Želatīnu iemērcam ananāsu sulā vismaz uz stundu.
Kad tas uzbriest, uzliekam to uz lēnas uguns, bet līdz vārīšanai nenovedam.
Biezpienu sajaucam ar krējumu, iebiezināto pienu ar vanilīnu un sablenderējam ar blenderi.
Lasi arī: Karameļkrēms – fantastiski gards deserts
Pievienojam atdzisušo želatīnu un ananāsu gabaliņus.
Visu samaisa, tad salej vai nu mazās formiņās, vai vienā lielā, liek ledusskapī un tur vairākas stundas, lai pilnībā sacietē.
Lai labi garšo!
Avots: www.adme.ru
[…] Lasi arī: Vienkāršs kā 5 kapeikas, garda biezpiena deserta recepte […]
[…] Lasi arī: Vienkāršs kā 5 kapeikas, garda biezpiena deserta recepte […]
[…] Lasi arī: Vienkāršs kā 5 kapeikas, garda biezpiena deserta recepte […]