10 iemesli, kāpēc vīrieši pamet sievietes. #10 ir absurdi!

 

1. Sieviete ir kļuvusi vīrietim neinteresanta 

Upset middle aged woman on sofa with man reading newspaper in background

Nav svarīgi – sarunās vai seksā! Vīrietis vienmēr meklē, ja ne gluži ideālu, tad vismaz tādu, ar kuru ir gan interesanti sarunāties, gan arī gultā patīkami! Protams, ka tos vīriešus, kas meklē sievieti vienas nakts sakaram, noteikti īpaši neinteresēs viņas IQ līmenis, bet, ja runa iet par ilgstošām attiecībām, tad vīriešiem gribas sev blakus redzēt sievieti, kas prāta ziņā tomēr ir aptuveni viņa līmenī. Sievietei noteikti nav jābūt gudrākai par vīrieti, vismaz nav jāizrāda sava gudrība tik ļoti, ka tas sāktu iedzīt kompleksos vīrieti, taču vīrietim noteikti nav vajadzīga sieviete, kas interesējas tikai par seriāliem un sieviešu žurnāliem!

Secinājums: sievietei ir jābūt aktrisei, lai parādītu sevi tādu, kādu viņu grib redzēt vīrietis!

 

2. Raksturu nesaderība

4530006-xsmall

Iespējams, ka vīrietim Jūs patīkat, taču problēmas sagādā tieši kaut kādas rakstura iezīmes, kas liek Jums kašķēties par niekiem, neatrast kompromisu un nepiekāpties! Iznākums jau te ir tikai viens – šķiršanās! Vīrietis tomēr vēlas būt līderis, noteicošais attiecībās, tāpēc arī grib, lai sieviete konflikta situācijās spēj viņam piekāpties – tālākais jau ir viņas pašas izvēle! Jebkurā gadījumā, ja vien sievietei nav ideāla figūra un ass prāts, tad viņai nevajadzētu cerēt uz to, ka vīrietis viņas dēļ būs gatavs uz visu, jo atrast alternatīvu viņam tomēr ir daudz vieglāk nekā sievietei – tāda diemžēl pie mums ir demogrāfiskā situācija!

 

Lasi vēl: Lietas, ko katra sieviete tur noslēpumā no sava vīrieša – vai tā tiešām ir?

 

3. Psihiski nelīdzsvarota sieviete

crazy-woman1

Diez vai kāds vīrietis gribēs sarkt savas pavadones dēļ kādā sabiedriskā vietā vai saviesīgā pasākumā, ja viņa sāks neadekvāti uzvesties un metīs ēnu uz savu vīrieti tādā veidā. Un arī dzīvot ar tādu neparedzamu sievieti, kura jebkurā brīdī var izdarīt kādu muļķību, nav liela jēga!

Secinājums – sievietei ir jāprot sevi kontrolēt!

 

4. Izklaidīgs dzīvesveids pagātnē

bitchywomen

Par sievietēm, kuras piekopj izlaidīgu dzīvesveidu, sabiedrībā valda negatīvs uzskats, tāpēc, pirms jaunībā vētraini tiek mainīti partneri kā zeķes, vajadzētu padomāt kas būs tad, kad sievietei būs 30, kad vīrieti atrast būs daudz grūtāk, bet par vētraino pagātni zinās puse pilsētas! Vīrietis vēlas būt, ja ne pirmais, tad trīsdesmitais jau nu arī ne! Kā arī vīrietis noteikti nevēlas, ka ar viņa sievieti ir pieredze viņa paziņām vai draugiem!

Secinājums: sievietei arī jaunībā ir jādomā par nākotni, ja nu vienīgi viņa negrib visu dzīvi pavadīt vientulībā, jo jaunība neilgst mūžību!

 

5. Sieviete izmanto vīrieti kā stresa noņēmēju

Young couple in conflict shouting isolated on white background

Ir sievietes, kas saviem vīriešiem stāsta visu – par savām problēmām, rūpēm un rīcību! Protams, ka dalīties sev svarīgos jautājumos un notikumos vajag, bet, ja tas notiek augām dienām, tas vīrieti sāks tracināt – ir jābūt mēra izjūtai! Ja sieviete nakts vidū zvanīs savam mīļotajam un teiks, cik ļoti viņu mīl un ka ir gatava darīt visu viņa dēļ – arī tas ar laiku šo vīrieti sāks kaitināt, taču, ja sieviete atkal un atkal sāks stāstīt par to, ka izpārdošanā nopirka sev desmito apavu pāri, ieguva atlaižu karti, iepirka paketes, šampūnus un citus kosmētikas līdzekļus – tas vīrieti tā nokaitinās, ka pie kārtējā sievietes zvana viņam sāksies nervu lēkme.

Secinājums: sievietei ir jāsaprot, ka starp vīrieti un draudzeni tomēr ir diezgan liela starpība – ar draudzeni var runāt par visu, un viņa pat gūs baudu no šīm sarunām, taču vīrietis izvēlēsies daudz mierīgāku un klusāku sievieti.

 

6. Sieviete pārstāj sevi kopt

lindsaylohan5-13

Jā, ārējais izskats varbūt attiecībās nespēlē to lielāko lomu, taču nevarētu teikt, ka vīrieši tam nepievērš uzmanību, jo, ja vīrietis iepazinās ar slaidu un izskatīgu blondīni, taču pēc diviem gadiem kopdzīvē viņa ir pārvērtusies par bezformīgu būtni, kas uzskata par pašsaprotamu, ka vīrietis jau tāpat viņu mīl, tad tīri no estētiskā viedokļa vīrietis tomēr zaudē interesi par šādu sievieti!

Secinājums: sievietei arī attiecību periodā ir jārūpējas par savu izskatu… nevis jāuzkrāsojas un jāieveido mati tikai tad, kad viņa kaut kur dodas! Nevajag pārspīlēt, jo mājās jau tomēr ir cita vide, kas atļauj būt nedaudz nevīžīgai, taču tajā pat laikā ir jāatceras, ka tieši šī vīrieša dēļ divus gadus atpakaļ sieviete pucējās un tagad nekas nav mainījies – to ir jāturpina darīt!

 

7. Sievietei vīrietis ir tikai “maciņš”

Overstuffed-Wallet-man

Vīriešiem patīk rūpēties par sievietēm! Viņi tiešām ar prieku aizvedīs sievieti uz restorānu, nopirks puķes, uzdāvinās dārgas rotas, aizvedīs ceļojumā – pretī par to saņemot mīlestību un seksu! Un sekss ir mazsvarīgākais, jo to var dabūt arī citur, neizrādot tik lielas rūpes, tāpēc uzsvars tiek likts tieši uz mīlestību! Ja sieviete pastāvīgi “sūc” no vīrieša naudu, apbalvojot viņu ar vakara seksu par to, bet neizrādot cita veida jūtas, agru vai vēlu tas viņam apniks, un sieviete paliks bez jauna kažoka vai kaklarotas!

 

8. Sieviete pārāk atklāti parāda, ka grib precēties

images (4)

Dažas sievietes pat aiziet tik tālu, ka ir gatavas palikt stāvoklī tikai tāpēc, lai panāktu to, ka vīrietis izlemj par labu laulībām. Ja vīrietis vēlēsies ar sievieti precēties, viņa to noteikti sajutīs, jo viņš to izrādīs, taču, ja konkrētajā brīdī vīrietis tam nav gatavs, tad nevajag ar šo visu manipulēt – tas vīrieti tikai aizbaidīs! Un arī laulības bērna dēļ bieži vien tomēr ir neveiksmīgas!

 

9. Krāpšana

24-candid-confessions-about-cheating-2-5760-1396041040-13_big lejupielāde

Vīrietis spēj piedot daudz, praktiski visu, izņemot krāpšanu! Ja tas ir noticis, tad sievietei ir jābūt gatavai tam, ka gadījumā, ja vīrietis to uzzinās, viņš attiecībās pārtrauks un nekādi attaisnojumi tur nepalīdzēs! Ja sievieti kaut kas neapmierina, tad labāk to vajag pateikt uzreiz un šķirties pēc abpusējas vienošanās nevis ar skandālu!

 

10. Sieviete sāk pelnīt vairāk kā vīrietis

womanvsman

Vīriešiem tomēr ir svarīgi būt galvenajam un arī algas lielums to kaut kādā veidā atspoguļo, jo vīrietis ir ģimenes galva un pēc būtības viņam vajadzētu pelnīt vairāk kā viņa sievietei, bet, ja arī ir otrādi, tad sievietei nevajadzētu kaut kādā veidā to visu laiku pieminēt, izrādīt, lai vīrieti iedzītu kompleksos, jo tas viņu iedzīs depresijā un viņam noteikti nebūtu grūti atrast citu sievieti, kuras ienākumi būtu mazāki!

Leave a Comment