Ja vēlaties, lai veiksme jūs pavada it visur, turiet šos talismanus savās mājās!

Slavenais astrologs dalījās ar noderīgu informāciju par veiksmes piesaisti. Izrādās, ka to izdarīt ir ļoti vienkārši!

Jums vienkārši jāatbrīvojas no vecām lietām un to vietā jāievieto priekšmeti, kas piesaista Fortūnu.

Pirmā lieta, kurai jāpievērš uzmanība, ir mēbeles. Daudzi psihologi un ezotēriķi apgalvo, ka labāk ir atbrīvoties no veciem interjera priekšmetiem, kas tika mantoti no vecākās paaudzes. Nevajag būt tik kategoriskam pret antīkiem priekšmetiem, jo ​​tie var kļūt par īstu ģimenes talismanu. Tas ir taisnība tikai tad, ja viņi visu mūžu nesa veiksmi saviem iepriekšējiem īpašniekiem.

Labvēlīgu atmosfēru mājā var radīt arī spoguļi, ja, protams, tie ir pareizi sadalīti. Katrā istabā jābūt tikai vienam spogulim, ne vairāk. To nedrīkst novietot pretī gultām un dīvāniem. Lielisks risinājums būtu spogulis iepretim durvīm. Tas atspoguļos mājā ienākošās personas enerģiju un novērsīs bojājumus.

Spēcīgu un slavenu personību fotogrāfijas un gleznas sniegs dzīvokļa īpašniekam pārliecību un enerģiju. Ja pie sienām karājas mākslas cilvēku fotogrāfijas, tas veicinās radošumu un jaunu ideju rašanos. Politisko figūru un ietekmīgu personību attēli dos cilvēkam gribasspēku, izturību un neatlaidību.

Lasi arī: Manikīra un pedikīra mēness kalendārs 2024.gada maijam: neatraidiet savu laimi!

Figūras un figūriņas vislabāk izvēlēties pēc savas zodiaka zīmes vai austrumu kalendāra. Šāds talismans spēs aktivizēt cilvēka enerģiju un uzlabot viņā nepieciešamās personības īpašības.

Veiksmi nesīs arī sienas kalendārs. Daudzās ģimenēs sienu dekorēšana ar kalendāru katru gadu ir kļuvusi par tradīciju. Tomēr daži cilvēki zina, ka atmosfēra mājā un noskaņojums var būt atkarīgs no zīmējuma kalendārā. Ja gribas mieru un harmoniju, tad jāizvēlas kalendārs ar dabas attēliem. Ja meklē aizsardzību, derēs kalendārs ar svētā tēlu. Labākais variants, kas piemērots ikvienam, ir kalendārs ar gada simbolu pēc austrumu kalendāra.

Telpaugus var izvēlēties, ņemot vērā savu zodiaka zīmi. Tādējādi ziedam būs pozitīva ietekme uz īpašnieka fizisko un garīgo veselību. Tomēr jūs varat izvēlēties augu, pamatojoties uz to vispārīgajām īpašībām un izvēlēties piemērotāko risinājumu savai mājai. Piemēram, kaktuss attīra mājas enerģiju, bet atbaida potenciālos dzīves partnerus. Lai atrastu savu dvēseles radinieku, jums jāiegūst hibisks. Katram augam ir īpašības, kas atšķirīgi ietekmē cilvēka dzīvi.

Veiksmi un harmoniju ģimenes dzīvē var nest arī trauki, kas tiek turēti mājās dekorēšanai. Ir tikai svarīgi ņemt vērā, ka dekoratīvajiem traukiem jābūt apaļām, gludām formām, lai uzlabotu atmosfēru telpā. Svarīgi arī, lai visi šķīvji un krūzes būtu pa pāriem, tas radīs enerģijas līdzsvaru.

Leave a Comment