Kaut šādi cilvēki degtu elles ugunīs – šausmas, ko viņi darīja ar veciem cilvēkiem

Šī aprūpētāja filmēja kā viņa seksuāli izmanto pacientus! Vecākais no pacientiem bija pat 101 gadu vecs! Pēc tam nosūtīja video materiālus savam draugam. Šobrīd sieviete jau atrodas ieslodzījumā!

25 gadus vecā, Kristīna Setī, no Turkvajas, strādājot nakts maiņā kopumā izmantojusi trīs viegli ievainojamus pacientus Devonas aprūpes centrā. Tiesā tika atklāts, ka viņa šos pretīgos video ierakstus nosūtīja savam draugam, jo viņa bija pārliecināta, ka viņas draugam tie liksies seksuāli apmierinoši.

Starp viņas upuriem bija divi vīrieši, vienam no viņiem bija demence, viņa to īpaši izvēlējās par savu upuri, jo viņš šo pāridarījumu neatcerēsies.

Pol***ja Setī raksturo kā netiklu un manipulatīvu . Šobrīd, viņa ir ieslodzīta cietumā uz 10 gadiem, pēc tam, kad viņa atzinusies 5 uzbrukumos. Šie uzbrukumi notika starp 2014. gada janvāri un 2015. gada maiju.

Tiesas piesēdētājs, Ričards Steds teica, ka viņa ir „degradējusi un apkaunojusi savus upurus”, kā arī darījusi negodu citiem aprūpētajiem.

„Tu esi apkaunojusi citus aprūpētājus un nodarījusi pāri cilvēkiem, kas tev uzticējās. Sāpes un bēdas jūt ne tikai upuri vien. Tās ļoti augstā pakāpē izjūt upuru radinieki un ģimenes, viņi to jutīs tik ilgi, cik vien būs dzīvi,” viņš turpināja.

Setī tika nodarbināta kā nakts aprūpes asistente. Viņai bija jāaprūpē pacienti, kā arī katru stundu tie jāaprauga, lai pārliecinātos, ka tiem viss ir kārtībā, bet tā vietā, viņa trīs aprūpējamos izmantoja.

Tiesā tika pastāstīts, ka šī izmantošana tika atklāta pateicoties kādam vīrietim, kas iegādājās lietotu datoru un ieraudzīja tur neizdzēstos video materiālus.

Prokurore, Kellija Skrivenera pastāstīja, ka Setī labi zinājusi kas kait katram no upuriem, tādēļ tos izmantojusi.

Viņa pastāstīja: „Vairākos materiālos dzirdams, ka upuri jautā, kas ar viņiem notiek un, ko viņa dara.”

Pol***jas nopratināšanā, Setī pastāstīja, ka viņa ļoti mīl savu draugu un „darītu jebko viņa labā”.

32 gadus veco vīrieti aizturēja, jo viņš tika turēts aizdomās par sazvērestību seksuāla rakstura uzbrukumu veikšanā, bet viņš tika atbrīvots nesodīts.

Detektīvs, inspektors Eds Vraits atklāja, ka Setī uzbruka upuriem, lai apmierinātu savas „seksuālās anomālijas”.

Viņš turpināja: „Setī veica noziegumus, kurus neviens normāls cilvēks nespētu nodarīt otram. Viņa par upuriem izvēlējās cilvēkus, kuri viņai uzticējās, viņa tīši meklēja viņu ievainojamību, lai apmierinātos. Viņa pilnībā ignorēja viegli ievainojamo upuru, viņu ģimeņu, kolēģu un aprūpes centra labklājību. Tagad visiem šiem cilvēkiem nāksies saskarties ar šīs traumējošās rīcības sekām. Viņa ir parādījusi sevi kā vēsu, patmīlīgu un manipulatīvu indivīdu, pastāvīgi pārkāpjot viņai uzticētās atbildības normas.”

Viņš piemetināja: „Visiem, ko ietekmējusi Setī rīcība, bija emocionāli grūti un viņi ir izrādījuši milzīgu drosmi šīs izmeklēšanas laikā. Es ceru, ka iesaistītos vismaz nomierina tas, ka Pol***ja ļoti ātri reaģēja, aizturot Setī, lai viņa nespētu turpināt nodarīt pāri mūsu sabiedrības vismazāk aizsargātajiem cilvēkiem.”

COMMENTS

Leave a Comment