Mājas gatavots sīrups pret klepu un temperatūru

1bd71d317b63e643b796e19d0684e267

Piedāvājam Jums ļoti garšīgu, noderīgu sīrupu, kas lieliski palīdzēs Jums izveseļoties, kā arī tas ir viegli pagatavojams.

 

Nepieciešamās sastāvdaļas:

1 tasīte sasmalcinātu sīpolu,

½ tasīte medus.

Pēc vēlēšanās var pievienot:

1 tējkaroti krustnagliņu (veselā veidā vai maltas) īpaši palīdz, lai remdētu sāpes, 1-2 ēdamkarotes sasmalcinātu ingvera sakni vai 1 tējkaroti samalta ingvera – lai sasildītu, kas uzlabos As**sriti un sīrupa efektivitāti.

 

Sīrupa pagatavošana:

Pievienojiet sagrieztiem sīpoliem garšvielas, bet medu pievienosiet vēlāk.

Pārlieciet sīpolus un garšvielas mazā nerūsējošā tērauda vai stikla traukā.

Pielieciet medu un sāciet vārīt maisījumu uz lēnas uguns, līdz kamēr viss sāks vārīties.

Turpiniet vārīt uz lēnas uguns, un labāk uzlikt virsū vāku, lai viss labais neizgaro prom.

Pēc 20 minūtēm noņemiet no plīts.

Lasi arī: Pārsteidzoši! Ananasu sula ir piecreiz efektīvāka par klepus zālēm; + recepte!

Izkāsiet maisījumu, lai šķidrumā nepaliktu sīpoli un garšvielas. Šķidrumu pārlejiet mazā stikla burciņā un glabājiet ar vāku ledusskapī.

Sīrupu lietojiet pēc nepieciešamības: 1 tējkaroti maziem bērniem, 1 ēdamkaroti pieaugušajiem un bērniem vecākiem par 10 gadiem.

Arī interesanti: Kā tikt vaļā no klepus. Omītes recepte, kas iedarbojās uzreiz!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Guna</cite>

    Nesaprotu,kapec javaara,vai taa nezud vertigas vielas.Esmu sev un meitai vienkarsi gatavojusi sirupu no svaigiem sasmalcinatiem sipoliem un medus,vienkarsi sajaucot un atstajot uz paaris stundam,lai izvelkas sirups.Musu daktere taa ieteica un palidz ljoti labi.

  • <cite class="fn">Gicis</cite>

    Ja medu karsē vai vāra, tad zūd tā dziednieciskās īpašības, to zina biškopji.Labāk lietot svaigā veidā kopā ar sagrieztiem sīpoliem.Minētās garšvielas var savārīt kā tēju un dzert to pret klepu, ņemot medu mutē.( Var likt klāt arī kurkumu un melnos piparus, palīdz pret klepu)

  • […] Lasi arī: Mājas gatavots sīrups pret klepu un temperatūru […]

Leave a Comment