Mājas attīrīšana no negatīvās enerģijas: Padomi un aizsardzība pret sliktu auru

Mājas attīrīšana no negatīvās enerģijas

Mājas attīrīšana no negatīvās enerģijas: Savā mājā, dzīvoklī cilvēks pavada lielu laika sprīdi. Mājās cilvēks atpūšas, atgūst spēkus, attīrās no negatīvajām domām, enerģijām.

Māja ir vieta, kur cilvēkam ir jājūtas aizsargātam no dzīves negācijām. Tāpēc ir svarīgi, lai mājā valdītu gaišās, stiprinošās enerģijas. Ja mājā ir graujošās enerģijas, tās ne tikai traucēs atjaunot spēku, bet arī radīs diskomforta, satraukuma sajūtu, mājā bieži valdīs negatīva atmosfēra – strīdi, šādā mājā moka bezmiegs.

Negatīvā enerģija mājās rodas gan pašu ietekmē, gan arī to var pastiprināt ne visai gaišu cilvēku apciemojumi. Negatīvo enerģiju pats cilvēks var pārnest no darba, ielas, ja atrodoties ārpus mājas kāds sadusmo, aizvaino vai kā citādi aizskar.  Tāpēc, iesaku, mājās neatgriezties kā neattīrītam “melnam mākonim”, kurš var tikai sabojāt mājas enerģiju.

Lasi arī: 8 veidi, kā attīrīties no citu cilvēku negatīva

Ja tomēr gadās, ka darba vietā vai uz ielas tiekat nokaitināts, esat dusmīgs, naida pilns,  tad pirms ieiešanas mājās noteikti attīrieties no šīs negatīvās enerģijas un to atstājiet ārpusē. Kā to izdarīt?

Šķirsti tālāk, lai lasītu raksta turpinājumu:

Leave a Comment