8 veidi, kā attīrīties no citu cilvēku negatīva

Ja esat ļoti jutīgs, tad jūs varat klausīties, saprast un atbalstīt citus cilvēkus. Šīs spējas negatīvie faktori ir jūsu nespēja pasargāt sevi no citu negatīvajām emocijām un enerģijas. Tāpēc izrādās, ka līdzjūtības izpausme pārvēršas par negatīvām sekām.

Saglabājiet savu enerģiju

Daudzi cilvēki vēlas sazināties ar empātiskiem cilvēkiem, jo ​​viņu kompānijā viņi jūt, ka viņi ir saprotami un atzīti. Bet ne visi zina, kā patiesībā ir grūti būt jutīgai personai. Tāpēc ir tik svarīgi noteikt skaidrus ierobežojumus ar citiem.

Svarīgi ir arī spēt uztvert brīdi, kad negatīvā enerģija, kas nāk no svešiniekiem, sāk radīt jums problēmas.

LASI ARĪ: 5 skaistākās Zodiaka zīmes

Ja jūs uzskatāt sevi par jutīgu personu, jums ir jāiemācās, kā pārtraukt satraukties par lietām, kam nav nekāda sakara ar jums. Saglabājiet savu enerģiju sev un cilvēkiem, kurus tu mīli, un neļaujiet negatīvajai informācijai, enerģijai un emocijām atņemt tavu spēku.

Lai to izdarītu, jums būs jāveic šādas 8 darbības:

1. Paskaidrojiet to sev.

Ja jūsu paaugstināts garastāvoklis pēkšņi mainās uz bailēm, sāpēm, skumjām un dusmām, uzdodiet sev jautājumus:

  • Kādā cilvēku kompānijā jūs esat pēdējā laikā?
  • Ko jums šī sažiņa sniedza?
  • Vai esat apmeklējis pasākumus, kas jums bija nepatīkami?

Ja jūsu atbilde ir “jā”, mēģiniet ieskaidrot sev, ka emocijas, kuras jūs pašlaik piedzīvojat, nav jūsu vispār – jūs tikko absorbējāt tās no ārpuses. Ja jūs varat palīdzēt, sniegt komfortu vai kādu noderīgu padomu kādām, tad dariet to. Bet, ja jūs nevarat kaut ko mainīt, paskaidrojiet sev, ka jūs neko nevarat darīt un ka jūs labāk pievērsieties savai personībai.

Atbrīvojieties no negatīvām emocijām, jo, būdams to spēkos, jūs nepalīdzēsiet citiem cilvēkiem vai sev. Turpinot pārdzīvot citu jūtas, nevis tērēt enerģiju par kaut ko noderīgu, vienkārši iztukšosiet tās.

2. Ieskatieties sevī.

Jautājiet sev, kāda iemesla dēļ jums tiek nodots negatīvs stāvoklis, ko piedzīvo cita persona.

Vai jums kādreiz ir bijis kaut kas līdzīgs šim?
Vai jums ir negatīvas emocijas uz citu personu, kuras jūs apspiežat?

Koncentrējieties uz savām problēmām un sāciet ar tām. Skatieties dziļi sevī un mēģiniet dziedināt savas brūces no pagātnes. Mēģiniet pieņemt sajūtas, ko jūs apspiežat sevī, uztverat tās ar maigumu, sajutiet tās tādas kā tās ir, izlaidiet tās un pēc tam atlaidiet.

Nozīmīga daļa no šī rituāla ir piedošana sev un citiem, tas ir, tiem, pret kuriem jūs piedzīvojat šīs negatīvās emocijas.

3. Atrodiet laiku, lai pabūtu vienatnē.

Kad jūs esat palicis vienatnē ar sevi, jums ir iespēja pārdomāt, izkliegt negatīvas emocijas vai citādi atbrīvoties no tām.

4. Iedomājieties, ka jūs esat aizsargāts ar vairogu.

Ja jūs sazināties ar toksisku personu, vai esat vidē, kas piepildīta ar negatīvu enerģiju, iedomājieties, ka jums apkārt ir caurspīdīgs vairogs, kas neļauj citu cilvēku negatīvajai enerģijai ietekmēt jūs.

LASI ARĪ: 2 bīstamākās Zodiaka zīmes!

5. Izmantojiet ūdens spēku.

Pēc sarunas ar negatīvu personu jums būs noderīga duša, kas ļaus jums nomazgāt visu negatīvo enerģiju. Ja jums nav šādas iespējas, tad vismaz mēģiniet mazgāt rokas un seju.

Iedomājieties, kā jūs nomazgājat visu uzkrāto negatīvo enerģiju.

6. Izsakiet savas emocijas.

Neatkarīgi no tā, kā jūtaties sevī, izsakiet to. Neviena persona, kas nomāc savas emocijas, nespēja sasniegt kaut ko labu. Gluži pretēji, tas ir tiešs ceļš uz dažādām Vese***as problēmām.

Ļaujiet sev izteikt šaubas, bailes, dusmas, nesaskaņas un visas citas emocijas, ko jūtat.

7. Iezemējiet sevi.

Iedomājieties, ka jūs savienojat sevi ar Zemi ar cauruli, sūtot visu negatīvo enerģiju caur to un saņemot pozitīvu enerģiju. Šis uzdevums ļaus jums justies pozitīvas enerģijas pieplūdumā.

8. Atpūtieties dabā.

Daba ir galvenais spēka un Vese***as avots. Mēģiniet pēc iespējas biežāk atrasties svaigā gaisā, ko ieskauj ūdens un zeme… Lai vējš atņem visu negatīvo enerģiju, kas ir uzkrāta jums.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment