Šis suns gandrīz kļuva par kāda barību, bet tika izglābts tieši laikā!

Lielākā daļa no mums ir lasījuši vai dzirdējuši par briesmīgajiem apstākļiem, kādos tiek turēti suņi gaļas kombinātos – šie gadījumi visbiežāk beidzas brutālā nokaušanā.

Valdo nežēlīga izturēšanas bija tikai viena ikdienas sastāvdaļa. Viņš tika uzaudzināts Dienvidkorejas gaļas fermā – viņam nebija ne jausmas, kā ir izbaudīt tādus mazos dzīves priekus, kā, piemēram, just, kā zāle pieskaras viņa ķepām.

Nabaga suns dzīves laikā nebija saņēmis nekādu mīlestību. Viņa nākotne bija kļūšana par kāda pusdienām, tomēr tikai līdz tam, kad Humānās aizsardzības dienests viņu izglāba.

Kad viņi pirmo reizi ieraudzīja Valdo, viņu sirdis salūza. Krātiņš bija vienīgā vieta, ko viņš savas dzīves laikā bija redzējis. Viņa acīs nebija redzams nekāds prieks.

Suns bija pilnīgi novārdzis, kā arī viņam bija ļoti spēcīga acs infekcija, kā arī atvērts pušums uz kājas.

Lasi vēl: Neticami, ko izdarīja šis suns, lai glābtu mazas meitenes dzīvību

Valdo bija pārbijies no saviem glābējiem, jo viņš dzīvē nebija piedzīvojis laipnību un rūpes, viņš domāja, ka cilvēki ir ļauni.

Tomēr pēc tam, kad par suni sāka rūpēties, Valdo ieguva sev tik ļoti vajadzīgo svaru un uzsāka pamatīgu atlabšanas procesu. Pušumi sadzija, kā arī acs infekcija tika izārstēta.

Kad suns atkal bija kļuvis vesels, viņu pieņēma ģimene, kuriem piederēja zirgu ferma – viņš pat sāka izbaudīt dzīvi un visu laiku skraidīja pa zāli.

Tagad viņam ir daudz jaunu spalvaino draugu. Spēj noticēt, cik tagad viņš ir laimīgs?

Avots: viralnova.com

Leave a Comment