Supermeni un dzelzs lēdijas. Kuras ir pašas nesatricināmākās Zodiaka zīmes?

Astroloģe Vasilisa Volodina ir izveidojusi neatlaidīgāko, izlēmīgāko un nesatricināmāko zodiaka zīmju sarakstu.

Šo zīmju pārstāvji strauji gūst panākumus dzīvē. Viņus nesalauž nevienas grūtības, jo stiprais raksturs un gribasspēks padara tos nesatricināmus jebkuru apstākļu priekšā. Tātad – kuras zodiaka zīmes ir pašas nesalaužamākās?

AUNS

Auni daudziem ir panākumu piemērs. Tomēr viņi bieži apjūk dzīves grūtību priekšā un sāk risināt problēmu, aizmirstot par galamērķi. Dažkārt viņiem nepietiek pacietības un savaldības, kas izraisa vilšanos sevī.

VĒRSIS

Vērši kļūst nesatricināmi tikai tad, ja lieta skar viņu vai viņu ģimenes labklājību. Viņi stāvēs līdz pēdējam, aizstāvot savas intereses.

DVĪŅI

Dvīņi ir slikti stratēģi, toties lieliski ģenerē idejas, kuru īstenošana palīdz viņiem sasniegt savu. Dvīņus nebaida grūtības, jo viņi vienmēr atradīs izeju, pateicoties savai attapībai.

VĒZIS

Vēžiem piemīt maz neatlaidības un stingrības. Viņi baidās no grūtībām, un tas nereti traucē viņiem gūt panākumus. Bet neraugoties uz to, Vēži ir nelokāmi pacietīgi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji necīnīsies ar sarežģījumiem, viņi vienkārši nogaidīs, kad tie beigsies.

LAUVA

Lauvām piemīt diezgan stingrs un izlēmīgs raksturs, lai tiktu galā ar grūtībām. Šīs zodiaka zīmes pārstāvju nesatricināmības iemesls ir viņu pozitīvā attieksme un ticība, kas viss būs labi.

JAUNAVA

Jaunavas tiek uzskatītas par vienu no pašām stiprākajām zodiaka zīmēm. Viņas izvirza sev precīzus mērķus, plāno savu rīcību un iepriekš prognozē lietas iznākumu. Tas ļauj Jaunavām būt gatavām jebkādiem dzīves izaicinājumiem.

SVARI

Svariem pietrūkst drosmes un pārliecības par sevi. Nepatikšanas dzīvē nereti liek šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nolaist rokas. Bet pēc zināma laika perioda Svariem izdodas atkal atgriezties dzīvē.

Lasi vēl: Vīrietis sēž tev uz kakla un jūtas burvīgi. Psihologs Naumenko iesaka, kā viņu “nocelt zemē”

SKORPIONS

Skorpionus droši var nosaukt par pašiem neuzvaramāko zodiaka zīmi. Šā zvaigznāja pārstāvji viegli tiek galā ar visām nepatikšanām un pat gūst baudu no to pārvarēšanas. Var sacīt, ka Skorpioni cīņā norūdās.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir vismērķtiecīgākā zodiaka zīme. Viņiem viss ir pa spēkam. Pie jebkuras lietas Strēlnieki ķeras pozitīvā noskaņojumā. Tas arī dod viņiem spēku sasniegt savu, neraugoties uz grūtībām.

MEŽĀZIS

Mežāži pēc dabas ir stipri. Reizēm neveiksmes dzīvē izsit viņus no sliedēm, taču pēc zināma laika viņi atkal sāk visu no sākuma, ņemot vērā savas kļūdas. Tas, kas nenogalina Mežāžus, padara viņus stiprākus.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri kļūst nesatricināmi, izlēmīgi un stingri tikai tad, kad notiek uzbrukums viņu brīvībai un neatkarībai. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ies līdz pēdējam, lai nosargātu savu labklājību un iespēju dzīvot tā, kā viņi vēlas.

ZIVIS

Zivis ļoti sāpīgi uztver dzīves grūtības. Taču neraugoties uz to, viņas nav tik vienkārši salauzt. Šā zvaigznāja pārstāvjiem ir raksturīgi aiziet no problēmām, izvairīties no tām un pārlaist klusumā un aizmirstībā savus ne pārāk labos laikus. Par stingrām un nesatricināmām Zivis nenosauksi, tomēr viņas vienmēr noturas virs ūdens.

Avots: mirror-venus.ru

Leave a Comment