Ja tev ir kāds no šiem simptomiem – pievērs tam uzmanību!

slimibu-simptomi

Mūsu organisms ir tik gudrs, ka pie dažādu slimību attīstības tas cenšas mums palīdzēt saprast, kas tad īsti nav tā, kā vajag un dot signālus, kurus nevajadzētu ignorēt, jo pat vismazākās izmaiņas dažādu sistēmu funkcionēšanā var liecināt par ļoti nopietnām iekšējo orgānu slimībām. 

Tomēr daudzi no mums tam nepievērš īpašu uzmanību, taču slimību vienmēr ir daudz labāk atklāt tās sākuma stadijā, lai laicīgi varētu to sākt ārstēt nevis “ielaist” to, cīnīties ar dažādiem sarežģījumiem un tādā veidā riskēt ar savu dzīvību, jo reizēm Sli**ba tiek atklāta pārāk vēlu, kad nekāda atpakaļceļa vairs nav, tāpēc piedāvājam Jums noskaidrot, ko nozīmē daži mūsu organisma sniegtie signāli, kuriem noteikti būtu jāpievērš pastiprināta uzmanība.

Lasi vēl: Lūk, kā izmantot olīveļļu notievēšanai; – 1 kg diennaktī!

 

Iespējami slimību simptomi:

Sausa āda (lobīšanās)

Sausa āda un ādas lobīšanās liecina par to, ka Tavam organismam pietrūkst vitamīns E, tāpēc Tev savā ēdienkartē nekavējoties būtu jāiekļauj rieksti, treknas zivis un augu eļļa.

Trausli mati un nagi

Šie simptomi liecina par B grupas vitamīnu deficītu un kalcija trūkumu organismā. To visu Tu atradīsi diedzētajos graudos, pilngraudu putrās un pilngraudu maizē.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment