Ja tev ir kāds no šiem simptomiem – pievērs tam uzmanību!

Smaganu asiņošana

Tas var liecināt par to, ka organismā trūkst vitamīna C. To satur sīpoli, ķiploki, augļi un dārzeņi, tāpat var dzert arī priežu skuju novārījumu.

Slikts miegs un uzbudināmība

Šie simptomi liecina par magnija un kālija trūkumu organismā. Šos mikroelementus satur žāvētas aprikozes, melnās plūmes un bietes.

Krampji naktī

Arī krampji naktī liecina par magnija un kālija trūkumu.

 

Lasi vēl: To ir jāzina katrai sievietei- 9 bīstamākie olnīcu vēža simptomi

 

Zosāda uz elkoņiem

Šis simptoms liecina par C un A vitamīnu trūkumu. Tie ir visos oranžas krāsas dārzeņos un augļos – burkānos, ķirbjos, tomātos, aprikozēs un žāvētās aprikozēs.

Gribas sālītu

Tas var liecināt par to, ka organismā ir ieperinājusies kāda infekcija vai arī sācies iekaisuma process, īpašu uzmanību jāpievērš tieši uroģenitālajai sistēmai.

Gribas saldu

Iespējams, ka šādā gadījumā Jums ir novājināta nervu sistēma un Jums nepieciešama ātrs enerģijas lādiņš – glikoze. Tādā gadījumā vislabāk noderēs medus vai tumšā šokolāde, lai neizraisītu kuņģa – zarnu traktas problēmas.

Gribas svaigu pārtiku

Tas var liecināt par gastrītu un aknu problēmām. Svaigā pārtika palīdzēs noņemt spazmas un nomierināt kuņģi.

Gribas saulespuķu sēklas

Tavam organismam trūkst antioksidanti

Gribas skābu

Tā kā organismam nepieciešama žultspūšļa vai aknu stimulācija, tad tas pats pieprasa šos produktus. Iekļauj savā ēdienkartē citronus un dzērvenes.

Gribas rūgtu

Šajā gadījumā, visticamāk, ir problēmas ar kuņģa – zaru traktu, līdz ar to te var palīdzēt ļoti viegla organisma attīrīšana.

Gribas asu

Asi ēdieni stimulē gremošanu, taču asos ēdienus ir jālieto ļoti uzmanīgi, ievērojot mēru un noteikti neēdot neko tādu tukšā dūšā.

 

Leave a Comment