1. janvāra dienas horoskops– laimīgu jauno gadu!

horoskops-2017

#AUNS  Atver savu sirdi apkārējiem– būsi pārsteigts par pārmaiņām! Ja šodien nesanāk viss plānotais, neķer kreņķi, vēl viss gads ir priekšā, lai varētu sasniegt mērķi!

#VĒRSIS  Būs mazliet grūti pierast pie notiekošajām pārmaiņām, tāpēc  šodien īpaši aktīvi visums tev palīdzēs ar savu vadību. Veltī šo dienu atjaunojot tik ļoti nepieciešamo enerģiju!

#DVĪŅI  Neieplāno nekādus darbus– tā vietā ļauj visam vienkārši notikt! Koncentrējies uz iekšējās pasaules sakārtošanu un nākotnes plānu kalšanu atliec uz rītdienu!

#VĒZIS  tev patīk slikot un domāt par visu, kas bijis pagātē un cik ļoti vēlies, lai tas atgrieztos. Tomēr šogad jādara savādāk– sāc realizēt dzīvē to, ko biji apņēmies savā galvā!

#LAUVA  Pavēro šodien savu dzīvi no malas– iespējams ieraudzīvi lietas, kuras būtu jāmaina, lai tu patiešām varētu būtu laimīgs šajā jaunajā gadā. Neaizmirsti savus mērķus!

#JAUNAVA Nebrīnies, ja apkārtējie šodien izskatīsies apjukuši un būs lēnīgi– katram jaunais gads nes citas pārmaiņas. Tavs šodienas uzdevums ir palīdzēt citiem ar tām tikt galā!

#SVARI Laiks skaļi citiem pateikt savas vēlmes, klusējot nekas nenotiks! Būsi pārsteigs kā visums spēs padarīt reālas lietas, kuras pat sapņos nebiji iztēlojies!

#SKORPIONS Kas neriskē, tas nevinnē, tu taču zini! Tāpēc beidz slinkot un sāc darboties, lai šis gads beidzot būtu gads, kad izdarīsi to, ko citus gadus nespēji. Viss ir iespējams!

#STRĒLNIEKS  Ne viss notiks tā kā tu vēlies– tā vietā, lai dusmotos, meklē kompromisu vai vienkārši ļaujies lietu gaitai. Vēlāk būsi pārsteigs, cik labi viss iznāca!

#MEŽĀZIS  Visu nekad nevar ieplānot, tas ir jāatceras kaļot nākotnes plānus, toties bez plāna A var radīt arī plānu B un C! Maksimāli nodrošinies, lai gūtu panākumus. Tu taču to gribi, vai ne?

#ŪDENSVĪRS  Ja reiz izlēmi, ka šogad mainīsies, tad paliec pie šīs domas! Neļauj sīkumiem tevi izsist no sliedēm. Tu vēl nenojaut, cik tava šodiens rīcība būs svarīga nākotnē!

#ZIVIS  Izmanto šo dienu pilnībā– atpūties, priecājies un nedomā par darbu! To varēsi sākt darīt rīt, jo šis gads prasīs no tevis daudz pūļu! Visums tev sniegs daudz enerģijas, lai viss izdotos!

Lasi arī: Biedējoši precīzs 2017. gada horoskops; Uzzini prognozi savai Zodiaka zīmei!

Leave a Comment