1. janvāra dienas horoskops– laimīgu jauno gadu!

#AUNS  jaunais gads nesīs tev iedvesmu un palīdzēs vieglāk tikt galā ar pārmaiņām. Atceries, uz pasauli ir jāskatās caur sirdi!

#VĒRSIS  šī diena ir jāveltī enerģijas atjaunošanai – neieplāno nekādus darbus. Var gadīties, ka jutīsies apjucis, bet tas ir īslaicīgi!

#DVĪŅI  Iepriekšējais gads ir labi pavadīts, bet nu tu esi gatavs patiešām realizēt dzīvē to, ko biji apņēmies savā galvā – aiziet!

#VĒZIS  šī ir piemērota diena, kad ļauties notiekošajam un no malas pavērot savu dzīvi. Paturi prātā savu mērķi!

#LAUVA  šodien tu būsi tas, kurš palīdzēs citiem pozitīvi iesākt šo gadu, ko lai dara, ka tu esi vienīgais ar skaidri nospraustu mērķi?

#JAUNAVA  kas neriskē, tas nevinnē, ja reizi esi ko nolēmis, tad uz priekšu! Dari citiem zināmu savu vēlmi mainīt konkrētas lietas!
#SVARI pirmais, ko tev šodien ir jāizdara – jāatbrīvo savs prāts no visa negatīvā, izvēlies tam sev vispiemērotāko metodi!
#SKORPIONS šodien būs jāizrāda savas spējas rast kompromisu, jo ne viss notiks tā kā vēlies, bet pie mērķa ir jānonāk visiem!
#STRĒLNIEKS  viss ir detaļās – plānojot nākotni ir labi pārdomāt visus sīkumus, lai vēlāk nebūtu jāizvēlas grūtākais ceļš!
#MEŽĀZIS  tā kā šī ir viena no nedaudzajām brīvdienām tuvākajā laikā – centies izmantot to pilnībā! Esi pateicīgs par bijušo
#ŪDENSVĪRS  tu esi izjutis vēlmi mainīties – lai tas notiktu, nedrīkst aizmirst savu mērķi, tā ir kā saule, kas rāda tev ceļu!
#ZIVIS jutīsies pārsteigts par savu enerģiskumu jaunajā gadā – izmanto to lietderīgi, neapstājies, līdz visi darbiņi nav padarīti!

Leave a Comment