10. marta Horo***ps – laiks sākt kalt nākotnes plānus!

#AUNS šodien būs interesanta diena – pilna galva domu, citas ģeniālas, citas pilnībā izfantazētas, tev šodien nāksies starp tām navigēt. Lai kāda arī situācija šodien nerastos tavā ceļā, izmantojot savus runas talantus, lai tiktu ar tām galā bez problēmām.

#VĒRSIS skorpiona mēness iespaidā šodien atklāsies daudz jauna – gan atbildes uz sen uzdotiem jautājumiem, gan patiesā perspektīva par notiekošo. Attiecības, kas ir nesen radušās var nonākt sarežģītā situācijā, uzskrienot kādam “aisbergam.”

#DVĪŅI tagad, kad šķiet, ka visu esi sapratis, tevi sagaida kāds pārsteigums, kas liks pārdomāt lietas un iespējams mainīt virzienu. Tu vispār jau esi gatavs pārmaiņām – tas nozīmē, ka ir jāatvadās no vecajām metodēm un jāizmēģina kaut kas radikālāks.

#VĒZIS skorpiona mēness šodien uzlabos tavu spēju nošķirt faktus no fikcijas, nostādot tevi augstākā pozīcijā pār citiem. Kāds pie tevis šodien varētu griezties pēc padoma – izrādās, ka abi esat gājuši līdzīgus ceļus, dalies savā pieredzē!

#LAUVA Mēness ietekmē pamodīsies tava augstsirdīgā un devīgā puse, tikai neļauj cilvēkiem kāpt tev uz galvas! Saņemsi kādas intuitīvas ziņas un vadību no augšas – tas viss palīdzēs tikt galā ar tām problēmām, kas tuvākajās dienās var rasties!

#JAUNAVA Tavi vārdi un domas šodien būs citiem ļoti iedvesmojošas, jo šodien būsi izteikti pārliecināts par sevi. Tava pozitīvā attieksme ļaus šo dienu padarīt daudz patīkamāku ne tikai sev, bet arī apkārtējiem – dalies priekā!

#SVARI Šodien tev būs jābūt uzdevu augstumos, jāizliek vislabākais ko tu vari, jā, citi uz tevi šodien stingri skatās – tāpēc slinkumu pie malas! Atgriezīsies iedvesma, kas ļaus salikt plānus un mērķus pa plauktiņiem un saprast kā uz tiem tiekties!

#SKORPIONS Attiecības ar tuvajiem šodien paliks jūtami stiprākas. Izvērtējot cilvēkus ņem vērā viņu spējas nevis savas personīgās vēlmes un izjūtas. Izjutīsi iedvesmu un kāri piepildīt savas kvēlākās vajadzības un vēlmes, neviens tevi neapturēs!

#STRĒLNIEKS Tev ir apnikusi stagnējošā enerģija, kas tevi pēdējā laikā ir apstājusi? Ir laiks sapurināt sevi un rīkoties lai to mainītu!(neviens cits to nedarīs) Par laimi šodien uzsākt kādas pārmaiņas nenāksies grūti – vajag tikai uzdrošināties!

#MEŽĀZIS Runāt šodien vari cik vien gribi, tikai jēgas nekādas, tāpēc pietaupi savu elpu un labāk izmanto savu laiku tiekot galā ar savām lietām, bet citiem. Ļauj savai izdomai vaļu, ļaujies mirklim, kaut mazliet aizmirstot par ikdienu.

#ŪDENSVĪRS varbūt tev šodien gribēsies palikt vienatnē ar sevi un savām domām, tomēr labāk gan būtu komunicēt ar citiem – būs vieglāk sasniegt savus dienas mērķus. Uzticies saviem instinktiem, kad jāizdara spontāna izvēle!

#ZIVIS mēness ietekmē šodien var izdoties mazliet ieskatīties nākotnē – pavērsies negaidītas durvis! Pateicoties visam labajam (un arī sliktajam), kas ir noticis pēdējos mēnešos, tev tagad būs vieglāk pāriet dzīves jaunajā posmā.

Leave a Comment