“Es nekad neapprecēšos”: 10 tipiskas sieviešu kļūdas

Lai daudzsološas attiecības novestu pie vēlamā rezultāta, ir vērts pieturēties pie pareizas uzvedības līnijas. Ir 10 izplatītākās sieviešu kļūdas, kas var atbaidīt vīrieti pat ar visnopietnākajiem nodomiem.

Ja attiecības atkal un atkal neizdodas, iespējams, ka viens no iemesliem ir norādīts zemāk esošajā sarakstā. Uzziniet par to, kas kļūst par klupšanas akmeni ceļā uz personīgo laimi, jo iepriekš brīdināts ir apbruņots.

10 tipiskas sieviešu kļūdas

1. Pārliecība, ka visi vīrieši ir vienādi. Pie šī secinājuma nāk sievietes, aiz kurām slēpjas vairākas neveiksmīgas attiecības. Bet no šādas nostājas vienreiz par visām reizēm ir jāatsakās, pretējā gadījumā laime paliks aiz septiņām slēdzenēm: uztverot katras jaunas attiecības kā pagātnes pieredzes atkārtojumu, jūs jau iepriekš gatavojaties neveiksmei. Šāda attieksme provocē atbilstošu uzvedību – pastiprinātas aizdomas un cerības uz kaut kādu kļūdu no vīrieša puses nepārprotami neveicina attiecību attīstību.

2. Nepārmērīga prasība. Atcerieties veco sievieti, kura gribēja vēl un vairāk un beidzās bez nekā? Šis princips darbojas visās dzīves jomās, un mīlestībā – visbiežāk. Neviens cilvēks neizturēs ilgi pastāvīgā spiedienā uzreiz garā “Tu, protams, labi pastrādāts, bet jums arī jādara tas un tas.”

3. Pārmērīga steiga. Runas par laulībām pēc nedēļas iepazīšanās var nobiedēt jebkuru vīrieti. Kāpēc uzreiz izdarīt spiedienu uz viņu ar atbildības nastu un likt viņam domāt, ka drīz viņam būs radikāli jāmaina sava dzīve? Izbaudiet konfekšu pušķu periodu un ļaujiet attiecībām attīstīties dabiski, bez steigas.

Lasi arī: Komunikācijas noslēpumi ar dažādām Zvaigžņu zīmēm: palīdzēs gūt panākumus savstarpējās attiecībās

Lasi arī: Tavs aromāts: izvēlies smaržas atbilstoši savai Zvaigžņu zīmei, lai veiksme tevi nepamestu

4. Apsēstība. Ne viens vien harmonisks cilvēks ieies attiecībās ar galvu. Katram ir savas intereses, mērķi, personīgā telpa. Un vēlme iekļūt visās mīļotā dzīves sfērās, pievērst sev pilnīgi visu viņa uzmanību un veltīt visu laiku ir pareizais veids, kā nodrošināt, ka izvēle netiks izdarīta jums par labu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment