14. marta dienas horoskops– neļaujies dzīves steigai!

#AUNS  Ievelc elpu un gatavojies– jaunā darba nedēļa iesāksies ar negaidītu sparu un nemaz neļaus atpūsties. Slikti tiem, kuriem ir daudz nepadarītu darbu

 

#VĒRSIS  tava impulsīvā daba šodien var darīt mazus brīnumus, jo atnesīs tev veiksmi! Atskaties uz visu paveikto

 

#DVĪŅI  tev šodien nevajadzētu trakot, kamēr emocijas nav sakārtojušās un sirsniņa nav kļuvusi mierīga, atļauj brūcēm sadzīt!

 

#VĒZIS  Jaunavas mēness radīs nelielu sajukumu tavā dienā, būs neparedzēti ielūgumi, tāpēc nesaplāno visu tik stingri!

 

#LAUVA  šodien nenotiks pilnīgi nekas, tāpēc droši var čillot! Tomēr turi acis  un ausis vaļā, lai nepalaistu garām jaunu informāciju!

 

#JAUNAVA  Netliec uz vēlāku tās lietas, ko šodien gribēji darīt– protams, ja vien nevēlies lielu putru savā dzīvē. Saņemies un parādi,ka vari!

 

#SVARI  šī diena būs spraiga un piedzīvojumiem pilna! Vakaru pilnīgi noteikti atvēli saviem mīļajiem/ draugiem!

 

#SKORPIONS Jūties vīlies, sabijies? Aizmirsti to šodien! Tev ir labākas lietas ko darīt, kā ļaut pagātnei tevi mocīt!

 

#STRĒLNIEKS  šodien turi acis vaļā un meklē brīdinājuma zīmes, ko sūtīs visums vai citi spēki. Vakarā nepaliec mājās – dodies socializēties!

 

#MEŽĀZIS  šo dienu ir jāvelta sev – paslēpies no apkārtējiem un vienkārši parūpējies par savām vajadzībām, gan emocionālajām, gan fiziskajām.

 

#ŪDENSVĪRS  šodien būsi grūti koncentrēties saviem tiešajiem pienākumiem, jo vienīgais par ko var domāt– mīļoto cilvēku (vai simpātiju)

 

#ZIVIS var gadīties piedzīvot nelielas problēmas, bet tas viss ir sīkumi salīdzinot ar visu brīnišķīgo ko šodien piedzīvosi!

Leave a Comment