16. jūlija dienas horoskops– cerība mirst pēdējā!

 

#AUNS  dzīvē beidzot atgriezīsies miers un pārliecība par sevi. Pilnai laimei sakārto vidi sev apkārt!

 

#VĒRSIS  rīta pusē izdari smagākos darbus, lai diena būtu sabalansēta. Pavadi laiku ar draugiem- īpaši senajiem!

 

#DVĪŅI  neizvairies no problēmām, meklē risinājumu. Ievēro disciplīnu un drīz vien tu varēsi pievērsties arī patīkamākām lietām

 

#VĒZIS  šis vakars ir perfekts lai vestu nopietnas sarunas. Izvērtē savus mērķus no malas- vai tie ir reāli?

 

#LAUVA  pamanīsi dažādas pārmaiņas, kas šobrīd notiek tavā dzīvē, lai cik neticami tas nebūtu, bet viss ir tā kā tam ir jābūt!

 

#JAUNAVA  impulsīva rīcība vēlāk liks atvainoties kādam tuvam draugam. Laiks pārmaiņām- pirmkārt , aizmirsti pagātni!

 

#SVARI  traka diena- pilna ar notikumiem, kas traucēs tev, bet saglabā mieru, jo vismaz vakara notikumi tev ies pie sirds!

 

#SKORPIONS šodien nebēdā, kad viss nenotiek pēc plāna – saņem spēkus un meklē jaunus ceļus! izvairies no negatīvām emocijām!

 

#STRĒLNIEKS  lai kā tas nepatiktu, bet vispirms jātiek galā būs ar lietām, ko ilgi esi atlicis- tikai tad izjutīsi brīvību darīt to ko vēlies

 

#MEŽĀZIS  Viss kas tev ir vajadzīgs jau tev ir, tikai jāprot pielietot – neatsakies no mērķiem tikai tāpēc, ka nezini pa kuru ceļu iet!

 

#ŪDENSVĪRS  emocionāla diena – var gadīties sīkas ķibeles, jūtu uzplūdi, kas traucēs ikdienas notikumus, tāpēc – elpo dziļi!

 

#ZIVIS nav jēgas baidīties – ja nepamēģināsi nekad nezināsi, galvenais ir cerēt uz to labāko un darīt visu, kas ir tavos spēkos!

Leave a Comment