16. oktobra horoskops – būsi patiesības meklējumos

#AUNS katram stāstam ir divas puses. Savu pusi tu zini, bet tagad ir laiks skatīties no citas perspektīvas!

#VĒRSIS ir dīvaini, kad lieta, kas līdz šim tev bijusi svarīgākā lieta uz pasaules, tagad ir pagātne, bet tā bija svarīga pieredze!

#DVĪŅI neuztraucies par to, ko domā citi, uzticies savai sirdij! Ja skaļi izteiksi savus sapņus, lielāka iespēja, ka tie piepildīsies!

#VĒZIS galvu augšā! Koncentrējoties uz visu negatīvo, esi palaidis garām daudz iespēju! Bet tev vēl tiek dota šī viena..

#LAUVA šodien būsi nedaudz izsists no līdzsvara, tādēļ uzticies draugu padomiem, kad jāizdara svarīgi lēmumi!

#JAUNAVA neskatoties uz to, kā tu pūlies, kaut kas vienmēr noies greizi- jo tu streso par daudz! Atlaid grožus un ļaujies vadībai

#SVARI ir viegli tiesāt citus, bet šoreiz ir vispirms jānoskaidro, patiesība.. kad uzzināsi iemeslus, tavs viedoklis mainīsies!

#SKORPIONS šī varētu būt diezgan kaitinoša diena, neparedzēti sarežģījumi, bla, bla bla. Ir piektdiena- neliecies ne zinis!

#STRĒLNIEKS nāksies strādāt koncentrēti, ja gribi patiešām brīvas brīvdienas, tas nebūs viegli, atalgojums ir tā vērts!

#MEŽĀZIS aizmirsti pagātnes kļūdas, tās tevi ir padarījušas stiprāku, nākamreiz, kad nonāksi līdzīgā situācijā, būsi daudz gudrāks!

#ŪDENSVĪRS tāda sapņaina diena, ne jaut tādēļ, ka ir piektdiena, bet tu beidzot sāc ieraudzīt darba augļus. Malacis!

#ZIVIS laiks apzināties sevi un savas spējas! Tev ir viss nepieciešamais, lai sasniegtu savus mērķus, atliek vien saņemties!

Leave a Comment