17. maija horoskops – dalies piedzīvotajā ar citiem!

#AUNS  emocionāls laiks! Centies neiesaistīties konfliktos, kas nav ar tevi cieši saistīti- atļauj citiem pašiem tik galā ar problēmām.

#VĒRSIS  Šodien emocionālas situācijas var izraisīt bailes- sirds vienmēr spēja atklāt ko jaunu, centies saglabāt mieru, jo viss nokārtosies

#DVĪŅI  ja runā, tad no sirds- visu patiesību un sajūtas! Tā spēsi attiecības padarīt daudz ciešākas. Nemoki sevi ar darba lietām brīvdienā!

#VĒZIS  Taviem vārdiem ir jāsaskan ar tavu rīcību. Veids kā atrisināt apjukumu ir izrunāties un būt atklātam vienam pret otru.

#LAUVA  pār tevi nāks jauna apskaidrība, kas liks uz lietām skatīties pilnīgi savādāk. Lai netiktu sāpināts vajag noteikt robežas.

#JAUNAVA negaidīta dāvana tev šodien dos prieku tavai dzīvei. Vislabākais veids kā pārtraukt sliktus ieradumus ir aizstāt tos ar ko citu.

#SVARI  šodien tev ir nepieciešamas fiziskās aktivitātes. Tava brīvība ir atkarīga no disciplīnas- tiec galā ar darbiem un tad atpūties!

#SKORPIONS laiks atskatīties uz pagājušo- bildēs, atmiņās- tās tevi iedvesmos tālākai darbībai. Tev ir nepieciešams vairāk socializēties.

#STRĒLNIEKS  beidz tik daudz domāt un visu racionāli izskaidrot- dažkārt atbildes nav vajadzīgas, pietiek tikai ar to, ko saka sirds

#MEŽĀZIS  pēdējās nedēļās esi piedzīvojis dažādas pārmaiņas, ja ir vēl kas ko vēlies mainīt, tad dari to tagad- šīs dienas ir pēdējā iespēja

#ŪDENSVĪRS  elpo dziļi, nesasteidz lietas impulsīvi, bet gan nogaidi līdz saņemsi visu informāciju. Šo vakaru pavadi relaksējoties

#ZIVIS dzīve ir labāka, ja tās priekos un bēdās dalās ar citiem- izmanto iespēju atjaunot kontaktu ar seniem draugiem, izbaudi šo dienu!

Leave a Comment