17. novembra dienas horoskops– pārdomu laiks!

#AUNS  šī diena būs mazliet vieglāka, nekā iepriekšējās, jo rīt taču būs brīvdiena. Tāpēc izdari visus svarīgos darbiņus, lai varētu atpūsties un svinēt bez sirdsapziņas pārmetumiem!

#VĒRSIS  Gribēsies saprast, kas šobrīd īsti notiek, apkārtējo rīcība tevī radīs bažas. Labāk ieņem pauzi un paskaties uz visu no malas, visums palīdzēs tev atšķetināt šo mistēriju!

#DVĪŅI  Negaidi, ka šodien būs viegli – nāksies pacīnīties par savām vēlmēm. Galvenais tomēr ir saprast, ka visi jau nedomā tāpat kā tu, ņem to vērā! Vakars solās būt patīkams.

#VĒZIS  Samierinies ar to, kā šobrīd ir, tu jau dari visu iespējamo, lai to mainītu. Mazliet vairāk pacietības – drīz situācija uzlabosies tev par labu!

#LAUVA  Esi pateicīgs par to, kas tev ir, par to, kur tu esi. Neaizmirsti tos cilvēkus, kuri tev ir palīdzējuši, pasaki viņiem paldies!

#JAUNAVA Neieplāno šodien nekādus svarīgus darījumus, tava finansiālā situācija tuvākajā laikā var krasi mainīties. Labāk noskaņoties uz taupības režīmu.

#SVARI  Tu zini, ko gribi un tas ir ļoti labi! Plānojot darbus centies būt reālistisks un nepārvērtē savas spējas, ja ir iespēja, prasi pēc speciālistu padoma!

#SKORPIONS Ja vien tu vēlēsies, šo dienu pieveiksi kā nieku, bet ja izdomāsi slinkot, nepadarītās lietas tev sekos līdzi vēl ilgi.. vai tas ir tas, ko tu vēlies?

#STRĒLNIEKS  Ja esi noraizējies par attiecībām ar kādu no tuvajiem neseno konfliktu dēļ, tad zini, laiks dziedē visu, ja vien abi to vēlēsities, visu ir iespējams labot!

#MEŽĀZIS  Diena, kā jau diena, viss kā parasti… bet vakarā pastāv iespēja satikt senus draugus un atjaunot attiecības, ko nemaz nebiji cerējis, ka būs iespējams!

#ŪDENSVĪRS  Gribot vai negribot, bet tev šodien būs jāpaklausa citu ieteikumiem, beigās jau sapratīsi, ka no malas viss bija redzams daudz labāk!

#ZIVIS Izmanto šo dienu, lai atskatītos uz pagātnes notikumiem, gan to, kas izdevās, gan to, kur pieļāvi kļūdas – mācies un neatkārto vairs tās!

Leave a Comment