20. augusta horoskops – ir lietas, kuras ir jāmaina!

#AUNS  šodien viss jādara kārtīgi un nesteidzīgi, neļaujies piektdienas ietekmei – šodien vēl tik daudz kas jāpaspēj, saņemies!

#VĒRSIS Pateicoties mēness labvēlīgajam stāvoklim, šodien jutīsies kā no jauna piedzimis. Parādīsies kārdinošas iespējas, pārdomā labi, vai vajag!

#DVĪŅI  šodien ir svarīgi tikt galā ar visiem nepabeigtajiem darbiem. Ieklausies citu teiktajā, bet savas domas labāk paturi pie sevis!

#VĒZIS  šodien vajadzētu paanalizēt savu dzīvi – ir lietas, kas būtu jāmaina, pats labi zini. Izdosies atjaunot attiecības ar kādu!

#LAUVA  izjutīsi enerģijas pieplūdumu, ko ir jāizmanto, lai parūpētos par sevi – īpaši veselību un jātiek prom no rutīnas!

#JAUNAVA  saules ietekmē dzīvē atgriezīsies līdzsvara sajūta, tuvākajā laikā saņemsi vairākas atklāsmes par savu dzīvi!

#SVARI  esi uzmanīgs ar noslēpumu izpaušanu – tas viss var tikt pagriezts pret tevi! Garīgā balansa atgūšanai nepieciešams meditēt!

#SKORPIONS pēdējā laikā ir sanācis dzīvot ilūzijās – laiks atgriezties realitātē. Vēža mēness palīdzēs atrast sevi un tikt galā ar sarežģījumiem.

#STRĒLNIEKS  vari beidzot atļauties vairāk veltīt laika cilvēkiem, darbi var pagaidīt. Vakarā iespējams iegrimsi pārdomās!

#MEŽĀZIS  apstājies un dziļi ieelpo – šīs dienas uzdevums nav izpatikt citiem, bet gan atjaunot savu iekšējo pasauli, harmoniju!

#ŪDENSVĪRS  jaunavas zvaigznāja ietekmē radīsies jaunas idejas, nedomā par to, cik tas būs grūti, bet gan cik ļoti tu to gribi!

#ZIVIS šī diena būs piesātināta ar emocijām un nevajadzīgiem strīdiem, kas radīsi garīgu nogurumu – vakaru pavadi mierīgi!

Leave a Comment