Šī rudens krāsu trendi, kurus tev jāiekļauj savā garderobē! īpaši #5

1. Tumši zilgan-zaļais tonis (Dark Teal)

1

Skaistā zili-zaļā krāsa un visas tās nokrāsas– no smaragda zaļās līdz tirkīzam, pilnīgi noteikti ir šī gada populārākā krāsa. Šo krāsu noteikti jāiekļauj 2016. gada rudens garderobē!

 

2. Rozā pērle

2

Bāli rozā krāsa tiek asociēta ar jutīgumu, maigumu un romantiku. Nebaidies izskatīties pārāk meitenīga– balta, burgundija, tumši zaļā, pat melnā krāsa lieliski sader ar rozā.

 

3. Aristokrātiski tumži zilā

3

Tumši zilā krāsa neapšaubāmi kļūst aizvien populārāka un šādas krāsas apģērba valkāšana radīs pārliecības un aristokrātiskuma iespaidu.

 

4. Burgundijs

4

Šis populārais tonis tiek bieži saukts arī par marūna, sarkanvīna vai marasalas toni. Apģērbs šajā tonī liks tev izskatīties satriecoši kā darbā, tā randiņos.

 

5. Visas oranžā nokrāsas

5

Oranžās krāsas toņi ir guvuši popularitāti rudens–ziemas kolekcijās 2016. gadā, sākot no mandarīna, līdz koraļļa oranžajam. Šis tonis izskatīsies lieliski apvienojumā ar melnu, baltu un krēma krāsu.

 

6. Lillā un violets

6

Lai gan pakāpeniski šie toņi sāk atkāpties un dot vietu citām krāsām, tomēr tas būtu neprāts tos izkļaut no tavas rudens garderobes!

 

7. Karaliski zilā

7

Karaliski zilais, kā arī elektriski zilais un citi zilie toņi arī ir ļoti populāri 2016. gada rudens krāsu paletē. Tā pievērš uzmanību un radīs zināmu mistisku noskaņu ap tevi. Iegādājies apģērbu vai aksesuārs šajā tonī un ikviens tevi pamanīs šajā rudenī!

 

Brighside.me

Leave a Comment