22. jūlija dienas horoskops– diena ar spēcīgu iedarbību!

#AUNS apkārtējie ir tavs galvenais traucēklis, izvairies no konfliktiem; kopumā diena būs diezgan patīkama, īpaši gaidītā tikšanās!

 

#VĒRSIS beidzot sapratīsi, kas bija ilūzija un kas īstenība – vari doties uz savu mērķi ar jaunu sparu! Pievērs vairāk uzmanības mīļajiem..

 

#DVĪŅI  saņemies un tiec galā ar pagātni un aizmirsti to, jādzīvo ir tagad! Lai kā gribētos vienkārši sapņot, šodien būs jāpastrādā.

 

#VĒZIS  šodien rīkosies sev neraksturīgi, bet ļaujies visuma vadībai, jo rezultāti būs brīnišķīgi. Zvaigžņu stāvoklis ir tev labvēlīgs!

 

#LAUVA  varētu būt problēmas aizmigt, jo galva būs pilna jaunām idejām un plāniem. Būsi sabiedriskāks kā parasti, iegūsi jaunus draugus

 

#JAUNAVA  turi acis vaļā, pievērs uzmanību arī sīkumiem un citu runām. Ja citiem vajadzīga ir palīdzība, neatsaki to!

 

#SVARI  ja vēlies atrisināt strīdu, tev būs jāsper pirmais solis! Kopumā diena nebūs viegla, bet vakarā tas izlīdzināsies 🙂

 

#SKORPIONS būsi optimistiskas enerģijas ieskauts. Esi uzmanīgs, īpaši saistībā ar naudas tērēšanu. Centies neizniekot savu laiku!

 

#STRĒLNIEKS  pieredzēsi gara atdzimšanu, kas ļaus tev veikt brīnišķīgas pārmaiņas dzīvē; koncentrējies uz pozitīvo!

 

#MEŽĀZIS  būs grūti izprast savas emocijas, vislabāk koncentrējies uz konkrēto mirkli. Tevi pārsteigs nesagatavotu neparedzēti notikumi.

 

#ŪDENSVĪRS  pazemība tev nepiestāv- nekautrējies izrādīt savus talantus. Dāsnums pret citiem vēlāk tev dubultā atmaksāsies!

 

#ZIVIS sajutīsi enerģijas pieplūdumu- šī ir viena no spēcīgākajām mēneša dienām. Vakarā pamodīsies senas emocijas, bet tās tevi neiespaidos.

Leave a Comment