22. oktobra horoskops – tev uzspīdēs veiksme!

#AUNS  šī diena būs diezgan veiksmīga – izdosies atgūt iekavēto un nospraust jaunus mērķus; vairāk uzmanības pievērs savām finansēm!

#VĒRSIS  atvēries kādam tuvam cilvēkam– saņemsi morālu atbalstu un padomus, kas ļaus tev beidzot tikt skaidrībā ar savām domām.

#DVĪŅI  Atstāsi lielisku iespaidu uz apkārtējiem, lai gan diena paies vienā skriešanā, izdosies atrast laiku arī mīļajiem!

#VĒZIS  konflikti šodien radīs tev galvassāpes, tādēļ centies no tiem izvairīties – neļauj citiem tevi iespaidot!

#LAUVA  Ja vēlies šodien kaut ko sasniegt, esi uzstājīgs – tas atmaksāsies! Tavā dzīvē drīzumā gaidāmas kādas pārmaiņas.

#JAUNAVA  lai atrisinātu esošo situāciju, mēģini uz visu paskatīties no malas, ievēro distanci. Šodien darbojies vienatnē!

#SVARI  uzlabosies attiecības ar apkārtējiem – viss pateicoties kompromisiem, tagad vari turpināt iesākto!

#SKORPIONS gribēs saprast, kas viņu sagaida nākotnē. Būs mazliet jāpaciešas, šobrīd ne viss ir tā kā izskatās!

#STRĒLNIEKS  kārtīgi apdomā savus soļus, pirms kaut ko dari – kļūdas ko šodien pieļausi var spēcīgi ietekmēt tavu nākotni!

#MEŽĀZIS  gribēsies saņemt vairāk uzmanības no apkārtējiem, vislabākais ceļš – parādi viņiem savu spēju tikt galā ar uzdoto!

#ŪDENSVĪRS  lieliska diena, jo izdosies paslinkot – citi to pat neievēros. Laiks apzināties savas prioritātes un attiecīgi rīkoties!

#ZIVIS centies atgūt harmoniju savā dzīvē – pārstrādāšanās tev nenāk par labu, tuvākajiem cilvēkiem vajag veltīt vairāk uzmanības!

Leave a Comment