24. marta horoskops – piedzīvosi atklāsmi!

#AUNS Šodien nāksies pacīnīties pašam ar sevi. Gribēsies apslāpēt savas emocijas, tomēr tās sprauksies cauri… Daudz notikumu un skraidīšanas! Mēģini atbrīvoties no liekā, nenoslogo sevi – laika šonedēļ būs pietiekami!

#VĒRSIS Cilvēki tev apkārt šodien būs nedaudz traki, neņem to pie sirds. Labākā stratēģija ir saglabāt vēsu prātu un dari visu iespējamo, lai izvairītos no konfliktiem! Ja kaut kas neizdodas, nevajag sevi šaustīt!

#DVĪŅI Mēness šodien tevi motivēs doties uz priekšu un iekļauties inovatīvu cilvēku bariņā – tas ir labākais ceļš uz jaunām idejām! Laiks realizēt savus sapņus! Vakaru pavadi atlaižot vadības grožus un ļaujoties notiekošajam..

#VĒZIS Centies šo dienu neuztvert pārāk nopietni, pār tevi nāks daudz lietu, ne visas no tām ir jāuzņem nopietni. Tavas prasības un mērķi pret sevi augs augumā! Tas tāpēc, ka būs sajūta, ka zini, ko vēlies sasniegt! Jāizdomā tikai kā!
#LAUVA Mēness šodien izgaismos tavus šobrīd lielākos izaicinājumus – tas nozīmē, ka pār tevi nāks liela apskaidrība! Sapratīsi, kas jādara, lai atgūtu līdzsvaru! Centies šodien visu darīt soli pa solim, lai vēlāk nebūtu jāpavada laiks labojot kļūdas.

#JAUNAVA šodien mēness labvēlīgā stāvokļa ietekmē būs lielāka atklāsme par savu dzīvi – tas stiepsies pat sīkās detaļās, tāpēc iespējams,  pievērsīsies personīgo problēmu/attiecību risināšanai! Mēģināsi izgludināt robus savā emociju pasaulē…

#SVARI Zvaigznes saka, ka šodien izjutīsi iekšējo diskomfortu, prāts gribēs vienu, bet sirds pavisam ko citu, tāpēc būs jūtams mazs konfliktiņš, kuru izgaismos šīs dienas notikumi! Labāk meklēt kompromisu! Seko sirdij un zināsi ko darīt!

#SKORPIONS Šī diena iesāksies labi, pilna enerģijas, tāpēc svarīgākos darbusi izdari vispirms. Vēlāk gan, neskatoties uz pārliecību par sevi, mierā neliek sajūta, ka kaut kas nav īsti tā… Neuztraucies, šodien izdosies saskatīt problēmu!

#STRĒLNIEKS Šī būs laba diena, lai pabeigtu iesāktos darbus (īpaši steidzamos), lai beidzot uzsāktu ko jaunu, tam visam pa virsu izjutīsi arī milzīgu atvieglojuma sajūtu! Enerģija dubultosies (sevišķi dienas otrajā pusē) tāpēc ņem un gāz kalnus!

#MEŽĀZIS Šodien zvaigznes norāda, ka arī tevi piemeklēs kāda atklāsme – beidzot izdosies ieraudzīt lietu īsto dabu, kas liks tev mainīt savus uzskatus par kādu lietu vai cilvēku; galvenais nepārmet sev, tu ne pie kā nebiji vainīgs!

#ŪDENSVĪRS Šī diena būs… visnotaļ interesanta – tevī var mosties mazs dumpinieka gars, kas nozīmē, ka darboties pēc plāna būs grūti! Brīvs gars, kas gribēs paskraidīt pa debess jumu un nedomāt par ikdienas rutīnu (šodien to vari atļauties)

#ZIVIS Šī diena būs pārsteidzoša – atklāsi patiesību, kāpēc tevī ir iekšējie konflikti! Ja paskatīsies uz visu no malas – vēl jo labāk! Darbi padosies labi, iemācies tos deleģēt arī citiem, lai tev nav jānokraujas ar visu kā tādam ēzelim!

Leave a Comment