27. augusta horoskops – parūpējies par sevi!

#AUNS  Saules ietekmē, šodien ieraudzīsi jaunas durvis uz nākotni – tev būs jāgatavojas, nāksies izdarīt svarīgas izvēles.

#VĒRSIS No šīs dienas vari sagaidīt ne vienu vien pārsteigumu. Izjutīsi ciešāku, dziļāku saikni ar citiem, mežāža mēness ietekmē.

#DVĪŅI  Piespiešanās un smags darbs atmaksājas – šobrīd esi daudz labākā formā, gan fiziskā, gan garīgā nekā iepriekš!

#VĒZIS  Mēness izgaismos tās dzīves jomas, kurās ir nepieciešamas pārmaiņas, lai tu spētu atgūt balansu – īpaši finanšu jomā!

#LAUVA  Ja apkārt nav nekā laba, tad tavās rokās ir radīt pozitīvu enerģiju un dot to tālāk arī citiem – dzīve ir pārāk īsa, lai dusmotos!

#JAUNAVA Diemžēl viss nevar notikt ideāli – šodien pagadīsies kāds kurš patraucēs tavus plānus, atriebība nav labākā stratēģija, bet atstāt kā ir arī nedrīkst!

#SVARI  Neticama diena – šaubas, ko sevī parasti nes līdzi, izgaisīs un dos tev rīcības brīvību – šis mirklis ir jāizmanto!

#SKORPIONS Šo rītu iesāksi ar lielisku noskaņojumu, kas nepametīs tevi visas dienas garumā. Svarīgāko izdari vispirms, atpūta būs pēc tam!

#STRĒLNIEKS  Tagad ir īstais laiks, lai novērtētu tos cilvēkus, kuri tevi pagātnē ir atbalstījuši – pasakies viņiem par to, izdari kaut ko viņu labā!

#MEŽĀZIS  Ja šodien centīsies būt atklāts, vieglāk tiksi galā arī pārkāpumiem un ļausi apkārtējiem saprast, kāda ir tava nostāja!

#ŪDENSVĪRS  Nepamet novārtā savu veselību – ja jūti, ka kaut kas nav kārtībā, negaidi, bet rīkojies. Pieraksties pie ārsta, ja nepieciešams!

#ZIVIS Šodien var rasties tādas emocijas, ko nebiji no sevis gaidījis – būsi jūtīgāks kā parasti. Nenāktu par sliktu meditācija!

Leave a Comment