27. marta dienas horoskops – grūti prognozējama diena!

dienas-horoskops

#AUNS  Šodien cilvēki apkārt uzvedīsies mazliet traki un neprognozējami, tāpēc vismaz nesarežģi savus plānus!

 

#VĒRSIS  turi ausis un acis vaļā, jo šodien var ienākt informācija, kāpēc ne viss izdodas tā kā gribētos! UN pacietību!

 

#DVĪŅI  Šodien tāda cīņas diena, jo ir sajūta, ka šodien visiem mērķis tev ir lietas sarežģīt! Cīņas izvēlies gudri un domā, ko saki!

 

#VĒZIS  Var sanākt maza “rīvēšanās” par vietu zem saules, bet padoties nevajag! Labāk viltīgi izlocies, tā lai beigās tāpat esi virsotnē!

 

#LAUVA  Šodien atradīsies savu emociju varā, tāpēc katrai tavai darbībai būs papildus spilgtums un izpausmes! Ieteikums – dari kaut ko radošu!

 

#JAUNAVA  Katrai tavai kustībai no šodienas būs papildus spēks un apņēmība! Sevišķi lietišķajā gultnē! Vakarā modīsies romantika…

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 27. marta līdz 2. aprīlim

#SVARI  Vispār diena var sanākt traka, jo lietas mainīsies ik stundas! Plūsti cauri un vienkārši dari ko vari!

 

#SKORPIONS Šodien vari sajusties, ka visi iet pretējā virzienā kā tu! Pielāgojies, bet nepakļaujies! Varī arī uznākt melanholijas vilnīts!

 

#STRĒLNIEKS  Šī diena varētu izsist tavas emocijas mazliet no līdzsvara – dēļ dažādiem mulsinošiem momentiem! Neiespringsti!

 

#MEŽĀZIS  Pārāk daudz no visa jādara, tāpēc būs grūti izvēlēties prioritātes! Tāpēc sper soli atpakaļ, izvērtē informāciju un izvēlies īsto!

 

#ŪDENSVĪRS  Liela iespēja, ka tev nāksies strauji pielāgot plānus! Pieņem to, kā izaicinājumu! Ja tiksi galā, viss aizies kā smērēts!

 

#ZIVIS Ar visuma palīdzību, varēsi iekustināt lietas, kas likās, ka ir iestrēgušas! Bet būs vajadzīga arī pacietība…

Leave a Comment