29. jūlija dienas horoskops– nesteidzies!

#AUNS  jutīsi enerģijas pieplūdumu no paša rīta. Lai saglabātu attiecības būs par tām jācīnās, turi dotos solījumus!

 

#VĒRSIS  pievērs uzmanību savai Vese***ai, negaidi, ka kaut kas atrisināsies pats no sevis. Neesi lepns, iemācies lūgt palīdzību.

 

#DVĪŅI  zvaigznes atmodinās tavu radošumu, tev tiks dota otra iespēja realizēt kādu sapni, šoreiz nepalaid to garām!

 

#VĒZIS  tev sākas jauns posms, jutīsi rezultātus un progresu- tu esi smagi strādājis! Dalies savā pieredzē un panākumos ar citiem

 

#LAUVA  iemācies ieraudzīt zīmes, ko tev sniedz visums. Neesi gļēvulis, skaties acīs problēmām- tās atrisināt nemaz nav tik grūti

 

#JAUNAVA  atgūsi ilgi kāroto harmoniju ar sevi un pasauli. Būs iespēja atjaunot senus kontaktus, bet padomā vai to vispār vajag!

 

#SVARI  zvaigznes ir sastājušās tev izdevīgā pozīcijā, kas ļaus progresēt taviem plāniem. Savus soļus plāno ar piesardzību!

 

#SKORPIONS pievērs uzmanību apkārt notiekošajam, nepalaid garām vienreizēju izdevību! Šodien būs sākums kaut kam labam!

 

#STRĒLNIEKS  būs jānosprauž robeža, cik tālu tu esi gatavs iet, lai sasniegtu mērķi. Tagad, kad dzīve ir nostabilizējusies, vari uzelpot!

 

#MEŽĀZIS  pārāk ilgi esi pavadījis stulbā rutīnā, tev vajag sapurināties un rīkoties tā, lai atlikusī vasara tev būtu neaizmirstama!

 

#ŪDENSVĪRS  pateicoties enerģijas pieaugumam spēsi visu paveikt divtik ātri. Lai kas arī notiktu, vissvarīgākais ir vismaz nemelot sev!

 

#ZIVIS gatavojies fantastiskām pārmaiņām, panākumiem pateicoties zvaigžņu īpašajam stāvoklim! Šodien, lūdzu, nekādu negatīvu domu!

Leave a Comment