30. marta dienas horoskops – nelaid garām labas iespējas!

dienas_horoskops

#AUNS Apzinies savus mērķus, ko vēlies sasniegt, šodien mēģini nepretoties, izmanto iespēju darboties komandā– spēsi vairāk izdarīt!

 

#VĒRSIS  šodien nāksies pierādīt sevi gan sev pašam, gan citiem – radīsies iespēja parādīt savu potenciālu, nepalaid to garām!

 

#DVĪŅI  dienas gaitā var būt sīkas aizkavēšanās, izmanto tās savā labā un tu tikai iegūsi! Tiec galā ar emocijām.

 

#VĒZIS  nepieņem steidzīgus lēmumus. Pazudīs spriedze un sāksi izjust dzīves garšu no jauna, dalies savās jūtās ar mīļajiem!

 

#LAUVA  Izmanto šo dienu analizējot savus soļus – iespējams ir labas alternatīvas, kuras tu neapzinies, uzticies visuma vadībai!

 

#JAUNAVA  darboties komandā ir laba ideja – rezultāti būs divtik labi. Tas kliedēs tavu vientulību un liks iepazīt cilvēkus no jauna!

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 27. marta līdz 2. aprīlim

#SVARI  jutīsies it kā staigātu pa virsotnēm – šodien tavs spēks un enerģija un nepārspējamā līmenī– izmanto to lietderīgi!

#SKORPIONS nāksies pārkāpt pāri savam pašlepnumam un izdarīt izvēles, kuras tev nenes tūlītēju labumu(toties ir ieguldījums nākotnē)

 

#STRĒLNIEKS  ja šodien izcelsies kāds konflikts, tad tikai pārpratumu dēļ, lai no tā izvairītos, izsakies skaidri un esi atklāts.

 

#MEŽĀZIS  lai kas arī šodien notiktu, centies visā ieraudzīt pozitīvo – neļauj sīkumiem tev sabojāt omu, nepakļaujies citu iegribām!

 

#ŪDENSVĪRS  izkrati savu sirdi kādam tuvam cilvēkam – pasaki ko tu domā un jūti – tev paliks vieglāk un ātrāk tiksi tam pāri!

 

#ZIVIS ideāls laiks, lai apņemtos ko jaunu, mainītu dzīvi. Neļauj citiem iespaidot tavas domas, cīnies par sevi!

Leave a Comment