5 bērni un perfekta fiziskā forma – šo sievieti apsūdz melos un neiespējamu standartu uzstādīšanā

Simonas panākumus fitnesā ir ietekmējis viņas vīrs Pols, kurš ir Beketas universitātes pasniedzējs – atbildīgs par fitnesu, vingrinājumiem un aptaukošanos. Pāris arī bieži vien trenējas kopā, un nav nekāds brīnums, ka sieva ir spējīga saglabāt tik labu fizisko formu, ja viņas vīrs ir eksperts šajā ziņā.

Viņa ne tikai pati nodarbojas ar fiziskajām aktivitātēm, bet iedvesmo ar tām nodarboties arī savus draugus – šajā bildē ir redzama viņa kā personīgā trenere un viņas draudzene – četru bērnu māmiņa. Un abām ir lieliski augumi!

Lasi vēl: Ēd un neskaiti kalorijas, viss ir zem kontroles

Tomēr, kā jau parasti, interneta lietotāji izsaka asu kritiku par to, ka šī sieviete uzstāda ļoti augstus fitnesa standartus māmiņām. Daudzi apgalvo, ka viņa nav tiesīga “iedvesmot” citas daudzbērnu ģimeņu māmiņas, jo pati nav dzemdējusi savus bērnus. Saņemot daudz negatīvu komentāru, viņa ir dalījusies ar savām grūtniecības bildēm, lai pierādītu, ka māmiņām pēc dzemdībām patiešām ir iespējams atgūt perfektu formu.

Es esmu kā jebkura parasta māmiņa. Mana diena sākas 6 no rīta ar skrējienu vai pastaigu, bērnu vešanu uz skolu, palīdzību mājasdarbos, skrējienu uz veikalu, pasākumu organizēšanu un citām aktivitātēm, tajā pašā laikā starp to visu “iespiežot” treniņus.

Sievietēm uzreiz pēc dzemdībām nevajadzētu iespringt, lai atgūtu perfektu fizisko formu – ir nepieciešams laiks ar bērniem.”

Protams, šie standarti ir augsti, tomēr viņa ir pierādījusi, ka tas ir iespējams!

Avots: viralthread.com

Leave a Comment