7. aprīļa horoskops – ķeries vērsim pie ragiem!

#AUNS šodien būsi ar īpašu enerģiju apveltīts– gandrīz vai jāuzmanās, lai tavs entuziasms nepārņem kontroli pār tevi. Lai ar kādām problēmām tu šodien saskartos, atrisinājums nāks viegli, pateicoties mēness stāvoklim.

#VĒRSIS būs pilns ar pārliecību pār sevi un saviem spēkiem – apvienojumā ar saules pozitīvo ietekmi šodien būsi neapstādināms! Visam pieiesi ar attieksmi “ES VARU,” bet tai pat laikā tiksi vilkts dažādos virzienos– nepārpūlies!

#DVĪŅI Šodien ir lieliska diena, lai atjaunotu attiecības, kuras pēdējā laikā ir  pajukušas, vajag tikai sirsnīgi izrunāties. Lai diena izdotos veiksmīga, tai būs nepieciešams kārtīgi sagatavoties – nekas notiks pats no sevis.

#VĒZIS Šodien apkārtējie apbrīnos tavu viedumu un spēju būt objektīvam – nebrīnies, ja daudzi lūgs tev kādu padomu. Tikai nemēģini atrisināt visu problēmas, viņiem ir jāmācās arī pašiem tikt galā, un neaizmirsti par savām!

#LAUVA Šodien tavas domas un rīcība būs pildītas ar kaisli, vēlmēm un piedzīvojuma garu. Iemācies pateikt apkārtējiem tieši un skaidri, ko tu vēlies, citādi nekas nenotiks. Tava galva būs pietiekami skaidra, lai pieņemtu lēmumus – dari to!

#JAUNAVA Šodien ir jāpieraksta domas – tik daudz jaunu ideju radīsies, pats par to būsi pārsteigts. Spēcīgā enerģija, kas šodien tevi vadīs, ļaus viegli un bez problēmām tikt galā ar visām blokādēm – esi pateicīgs visumam!

#SVARI Neparedzēti apstākļi iespējams mainīs tavus šīs dienas plānus, kas mazliet izjauks tavu mieru. Tā vietā, lai par to uztrauktos, koncentrējies uz pozitīvo un turpini doties mērķa virzienā. Rāpo, ja tas ir vajadzīgs!

#SKORPIONS Jauna informācija atgriezīs tavu fokusu un palīdzēs tev doties pareizajā virzienā. Centies šodien pielāgoties notiekošajam tā vietā, lai lauztos cauri blokādēm – tās patiesībā nav problēmas, bet gan palīdzība no augšas!

#STRĒLNIEKS Šodien labākais variants ir uzticēties saviem instinktiem nevis kaut kādiem faktiem – uz sevi tu vienmēr vari paļauties! Ja kaut ko vēlies, tad rīkojies, līdz nonāc pie vēlamā rezultāta. Mīļie vēlēsies vairāk uzmanības no tevis.

#MEŽĀZIS Pateicoties saules pozitīvajai enerģijai, šodien izdosies ieplānoto padarīt ātrāk, nekā biji plānojis. Tas atbrīvos tavu atlikušo dienu – izmanto to savā labā, pabaro savu dvēseli un pavadi laiku lietderīgi!

#ŪDENSVĪRS Šodien pirms izsaki galīgo viedokli par kaut ko, pārliecinies, vai tev ir zināmi visi fakti un apstākļi – neļauj apkārtējiem tevi maldināt. Šovakar mīļo cilvēku iespaidā uzdrošināsies riskēt un tiekties uz kādu sen lolotu sapni.

#ZIVIS Lai gan tas var likties skarbi, šodien ir vērts būt godīgam, atklātam un pateikt draugam visu, ko tu domā –tas ir vienīgais veids, kā viņam palīdzēt. Iespējams saņemsi kādu zvanu vai vēstuli, kas liks tev mainīt dienas plānus.

Leave a Comment