8. aprīļa horoskops – esi gatavs visam!

#AUNS Tavi vārdi šodien būs apveltīti ar neticamu spēku, tāpēc padomā labi pirms runā – tu vari kādam darīt daudz laba un tāpat arī daudz ļauna. Tava intuīcija šobrīd darbojas nevainojami, tāpēc ieklausies tās balsī!

#VĒRSIS Šodien, mēness iespaidā, tavas domas varētu mainīties, jo parādīsies jauna informācija. Pat vienkārša saruna ar svešinieku tev var atklāt daudz jauna, tāpēc ieklausies – nekad nevar zināt, kad visums tev sūta kādu ziņu!

#DVĪŅI Ja tu šodien vēlies tikt galā ar kaut ko, tad vislabākā stratēģija ir neiet aplinkus, bet gan ķerties vērsim pie ragiem! Centies nerīkoties spontāni, labāk nogaidi pirms pieņem lēmumus – viss nokārtosies!

#VĒZIS Mēness iespaidā iegūsi atziņu, ka beidzot ir jāatvadās no kāda cilvēka, kurš tevi velk uz leju un principā čakarē tavu dzīvi. Visums šodien parūpēsies, lai tevi neviens nevarētu nelietīgi izmantot savās drāmās.

#LAUVA Beidzot spēsi ar mieru pieņemt kādu lēmumu, jo sapratīsi, kas notiek – saskaņo to ar savām dvēseliskajā vēlmēm. Atceries, ka patiesībai ir vislielākā vērtība, tāpēc nešauboties vienkārši paļaujies uz savām iekšām!

#JAUNAVA Šodien visums tevi būs pamatīgi apbruņojis, tu būsi gatavs visam – lai kādi traucēkļi šodien arī gadītos. Balanss šobrīd tavā dzīvē ir vitāli svarīgs, tāpēc neļauj nevienam ietekmēt tevi vai pārkāpt robežas!

#SVARI Viss šodien notiks diezgan ātri – tas nozīmē, ka ātri tiksi cauri grūtībām un iegūsi vēlamo. Tā iespaidā var sanākt arī mainīt kādus plānus,  vai nākotnes idejas, tomēr mēness iespaidā tiksi apskaidrots!

#SKORPIONS Šodien sanāks pacīnīties ar realitāti un taviem paša ideāliem, labāk tomēr apstāties un mēģināt iegūt viedokli no malas – tev nav vienam jācīnās ar visu. Izvairies no liekiem tēriņiem, naudu šobrīd ir jātaupa!

#STRĒLNIEKS jauna ideja tev liks šodien paskatīties uz visu savādāk, sapratīsi, ka eksistē arī citi (nesāpīgāki) veidi, kā sasniegt mērķi. Pirms atklāj kādam kaut ko par sevi, labāk pajautā, ko viņi jau zina.

#MEŽĀZIS Šodien tā vien gribēsies doties uz kādu lielveikalu un tērēties, neuztraucies, ja izmantosi savu galvu, nevis paļausies mirkļa iegribām, nekas slikts nenotiks. Var rasties sīkas nesaprašanās, bet tās varēs viegli atrisināt.

#ŪDENSVĪRS Šodien pats būsi pārsteigts par to, ka jau no paša rīta, atverot acis, sāksi raudzīties uz dzīvi, notiekošo savādāk, nekā vakar – kā saka, rīts ir gudrāks! Tomēr atturies no svarīgu lēmumu pieņemšanas – nav īstais laiks!

#ZIVIS Ja šodien uzmanīgi ieklausies apkārtējo sarunās, spēsi iegūt daudz skaidrāku “bildi” par to, ko viņi patiesībā domā. Nav slikta ideja meklēt garīgu vadību no “augšas” meditācijas vai citā veidā – izvēle ir tava.

Leave a Comment