9. aprīļa dienas horoskops– neuzticies visam, ko dzirdi!

#AUNS  neatliec uz rītdienu to, ko vari izdarīt šodien, koncentrējies uz uzdevumu un neļaujies traucēkļiem!

 

#VĒRSIS  šodien meklēsi iespējas kā mainīt savu dzīvi – vislabākais veids ir sākt ar sevi, tad arī viss apkārt tev mainīsies!

 

#DVĪŅI  ļaujies dienas gaitai – daudz foršāk ir plūst pa straumi nekā cīnīties pret to! Pamodīsies tava radošā puse, neignorē to!

 

#VĒZIS  noslēpumi darbosies pret tevi, centies būt pēc iespējas atklātāks pret apkārtējiem, tā ir labākā stratēģija!

 

#LAUVA neuzskati par patiesību cilvēku teikto – labāk paskaties uz viņu darbiem, tie nekad nemelo, visus spriedumus pēc tam!

 

#JAUNAVA  šī negaidīti kļūs par tavu nedēļas labāko dienu – nekādas blokādes no malas un pienākumu slogs mazāks nekā parasti!

Izlasi arī: Lielais mīlestības horoskops aprīlim

#SVARI  nevar uzticēties visam, ko šodien dzirdi, ieturi distanci un centies domāt loģiski, bet neaizmirsti uzticēties intuīcijai!

 

#SKORPIONS attiecības ar tuviniekiem uzlabosies tad, ja veltīsi viņiem vairāk laika!  Centies neizpaust noslēpumus, tas kaitēs ne tikai tev!

 

#STRĒLNIEKS lauvas mēness ietekmē būsi izteikti dāsns un izpalīdzīgs, labākais ir tas, ka viss labais ko dari, tev dubultīgi nāks atpakaļ!

 

#MEŽĀZIS  centies kontrolēt savas emocijas un mazāk kontrolēt citus, esi pacietīgs, viss notiks kā vēlies, bet ne uzreiz!

 

#ŪDENSVĪRS  ir jāatrod balanss starp darbu un izklaidēm, nedrīkst ļaut sev izdegt, tad arī brīvdienas nespēsi izbaudīt

 

#ZIVIS centies izurbties cauri nezināmajam, līdz esi visu atklājis! iespējama atkalsatikšanās ar sen neredzētiem cilvēkiem..

Aprīļa horoskops visām zodiaka zīmēm

Leave a Comment