9 pārsteigumi, kas tevi sagaida pēc Nā*es

Gaisma

Lielais vairums cilvēku, kas piedzīvojuši klīnisko nāvi, stāstījuši, ka redzējuši “slaveno” “gaismu tuneļa galā”. Tā ir biežākā parādība, ko redz klīniskās Nā*es laikā.

Redz savu ķermeni

Daudzi cilvēki atceras, ka pacēlušies virs sava ķermeņa un redzējuši to bez dzīvības pazīmēm. Viņi it kā iztvaiko virs sava ķermeņa, ir kā bezķermenisks gars. Viņi var redzēt visu, kas notiek telpā. Jebkurš mēģinājums atjaunot saikni ar apziņu un fizisko ķermeni neizdodas.

Satiek sargeņģeļus

Daudzi cilvēki apgalvo, ka klīniskās Nā*es laikā redzējuši vismaz vienu eņģeli vai garu, kas uz viņu lūkojies un licies, ka rūpējies par viņu Nā*es mirkļos. Citi saka, ka gari palīdzējuši pēcNā*es dzīvē, pirms viņi atgriezās savā ķermenī.

Tikšanās ar māti

Daļa cilvēku atceras tikšanos ar savu māti caur vīzijām, kamēr viņi atradušies uz Nā*es gultas vai miruši.

Redz mirušos radiniekus

Ja tev ir liela ģimene aizsaulē, esi gatavs ieraudzīt viņus atkal pēcNā*es dzīvē. Daudzi cilvēki, kas piedzīvojuši klīnisko nāvi, apgalvo, ka redzējuši savus radiniekus pēcNā*es dzīvē.

Visa dzīve acu priekšā

Sagatavojies izdzīvot labākos un sliktākos dzīves mirkļus. Daudzi cilvēki paspēj ieraudzīt visu savu dzīvi, kas paskrien gar acīm Nā*es brīdī. Tādā mirklī atmiņā ataust paša sasniegumi un atmiņas, gluži kā slaidšovā.

Var redzēt un dzirdēt apkārtnē

Daudzi cilvēki stāsta par spēju redzēt cilvēkus, kas atrodas istabā Nā*es brīdī, bet saziņa ar viņiem nav iespējama, jo ķermenis jau ir bez dzīvības. Katra piepūle likt tuviniekiem sevi sajust, sadzirdēt ir bezjēdzīga.

Brīnišķīgs apmierinājums

Lielais vairums cilvēku, kas piedzīvojuši klīnisko nāvi, atceras brīnišķīga apmierinājuma un miera sajūtu, kas viņus pārņēmusi. Tā enerģētiski ir tik spēcīga un svētlaimīga, ka gars nezina, kā to apzināties un pieņemt.

Negribas atgriezties dzīvē

Saskaņā ar daudziem klīnisko nāvi piedzīvojušo atmiņu stāstiem, Nā*es pieredze ir tik nomierinoša un svētlaimīga, ka daudzi cilvēki, kas to atminas, jutuši nevēlēšanos atgriezties reālajā dzīvē.

la.lv

 

Leave a Comment