Ko nevajadzētu rakstīt CV, ja patiešām vēlaties iegūt darbu

Labāk ir norādīt uz savām stiprajām, nevis vājajām pusēm.

CV ir pirmais solis, lai iegūtu darbu vēlamajā uzņēmumā un sevi prezentētu kā speciālistu. Ko nevajadzētu rakstīt CV, ja patiešām vēlaties iegūt darbu, lasiet tālāk.

Neatbilstoša pieredze

Visbiežāk darba pieredze jau tā ir visapjomīgākā CV daļa, jo tā ir visa dokumenta pamats, galvenā pierādījumu bāze par pretendenta talantiem un prasmēm. Tāpēc, ja jums jau ir pieredze tajā pašā amatā, uz kuru jūs tagad piesakāties, vai amatā, kas tam tuvs, labāk par to pastāstīt.

CV nevajadzētu norādīt nepilna laika darbu. Izņēmums var būt tad, ja esat tikai uzsācis savu karjeras ceļu un nevarat uzrādīt citu pieredzi, kas apliecinātu jūsu darba spējas.

Lasi vēl: Jebkurš dvielis kļūs nevainojami tīrs, pūkains un smaržīgs: katrai saimniecei ir šis lētais līdzeklis

Neveiksmes

Labāk ir norādīt uz savām stiprajām, nevis vājajām pusēm. Neviens uzņēmums savos sludinājumos nerunā par neveiksmēm, šādus sludinājumus jūs nekad nelasīsiet avīzē. Par to, ko jūs uzskatāt par savu galveno neveiksmi vai kļūdu, varat pastāstīt intervijā, ja par to jautās.

Frāzes

Izvairieties no banālām frāzēm, kuras var izlasīt visos CV. Populārākās CV uzskaitītās īpašības ir stresa tolerance, daudzu uzdevumu veikšana vienlaicīgi un komunikācijas prasmes.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment